2777
2789
عنوان

فرزند دوم

574 بازدید | 34 پست

سلام به همه عزیزان

من ۳۸سالمه و یه پسر ۷ساله دارم.که کلاس اولش رو تموم کرده.از همیشه نظرم این بوده وقتی باید یه بچه وارد زندگی ادم بشه که پدرو مادر واقعا نیازش رو ببینن نه که بگم بچه بیارم تا بچه اولم تنها نباشه.بهمین دلیل ازدوسال قبل که تصمیم گرفتم یه بچه دیگه بیارم.همسرم گفت هرجور خودت دوست داری یعنی اصراری به بچه نداره و نه مخالفه.مشکل اینه که پسرم خیلی خیلی مخالفه.اول فکرمیکردم یه تظاهر الکیه ولی دیدم نه واقعا جدیه.حتی با مشاورهم صحبت کردم .گفتن یا ممکنه خیلی علاقمند بشه یاممکنه زبونم لال پرخاشگرو افسرده بشه.منم خیلی میترسم گزینه دوم بشه .چون اصلا دوست ندارم ارامش پسرم بهم بریزه.دوستان کسی توشرایط مشابه بوده؟و نتیجه رو دیده ؟؟پیشاپیش ممنون از همه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من خیلی دوست داشت ار اول تربیتشم با مشاور پیش میرفتم تو بارداری طبق توصیه مشاور همچی رعایت کردم همچی عالی پیش رفت ولی دوماه اول چون خودم ضعیف بودن همچی عوض شده بود و خانوادم نزدیکم نبودن پسرم اضطراب گرفت....البته زود فهمیدمو یک ماهه درمانش کردم ولی چ بخوای چ نخوای یکم همچی تغییر میکنه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

اختلاف سنی شون خیلی زیاد میشه و هر دو آسیب میبینن

اگر دومی میخواستی دیگه با ۲ تا ۴ سال اختلاف سنی باید میاوردی که با هم همبازی بشن و با هم بزرگ بشن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اختلاف سنی شون خیلی زیاد میشه و هر دو آسیب میبینن اگر دومی میخواستی دیگه با ۲ تا ۴ سال اختلاف سنی ب ...

متاسفانه تا ۵سالگی بچم اجازه پزشکی واسه بارداری نداشتم

من تجربه شما رو داشتم دوست عزیز 

پسرم مخالف بود به خاطر علاقه و حسودی زیاد نسبت به خودم 

الان شده ۱۹ سالش هنوزم مخالفه 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

میگفت اگه بچه بیاری با لگد میزنم تو سرش منگل بشه 

در این حد خشن برخورد میکرد با این موضوع 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من تجربه شما رو داشتم دوست عزیز  پسرم مخالف بود به خاطر علاقه و حسودی زیاد نسبت به خودم  ...

عزیزم دقیقا پسر منم همین حس رو داره.بدلیل تک فرزند بودن مشکلی نداره از لحاظ ارتباطات اجتماعی؟یا شما الان بازم احساس نمیکنید که بهتر بود بچه میاوردین؟راستش من واسه این اخساس حسادتش هم خیلی میترسم که بعدا برای خودش مشکل ساز شه

من تجربه شما رو داشتم دوست عزیز  پسرم مخالف بود به خاطر علاقه و حسودی زیاد نسبت به خودم  ...

عزیزم دقیقا پسر منم همین حس رو داره.بدلیل تک فرزند بودن مشکلی نداره از لحاظ ارتباطات اجتماعی؟یا شما الان بازم احساس نمیکنید که بهتر بود بچه میاوردین؟راستش من واسه این اخساس حسادتش هم خیلی میترسم که بعدا برای خودش مشکل ساز شه

عزیزم دقیقا پسر منم همین حس رو داره.بدلیل تک فرزند بودن مشکلی نداره از لحاظ ارتباطات اجتماعی؟یا شما ...

از نظر ارتباط اجتماعی به جرات میتونم بگم از بچه هایی که چند فرزند هستن خیلی بهتره و کلا عاقلتر و مسئولیت پذیرتره اما به خاطر دل خودم دوست دارم بچه دیگه ای هم داشته باشم 

آره...

ولی خب درست تربیت نشده و زیاد بهش توجه کردید...

یعنی بیش از حد.

دختر خاله من هم شراطش مث شما بود گفتن ببرید ورزش رزمی کار کنه...

اونجا چشمش باز میشه که بهترین نیست و قرار نیس کسی توجه کنه مگه اینکه واقعا بهترین باشه...

در ضمن نباید از بچه مشورت بگیرید شاید از همه بچه ها بپرسین دوس ندارن رقیب داشته باشن دوس دارن تنها باشن...

اگه حرفش رو گوش بدی در آینده یک فرد بزدل و خودخواه تحویل جامعه میدید که هیچکس جز خودش رو نمیبینه و هیچ کاری از دستش بر نمیاد و وظیفه همه هست که مث مامان باباش حرفاش رو گوش بده و عمل کنه و انتقاد ناپذیره...