2821
2789
عنوان

طلاق

519 بازدید | 57 پست

طلاق توافقی چجوریه؟

میشه قشنگ توضیح بدید. 

واینکه اگه خانواده شوهر وضع مالیشون خوب باشه میتونن بچه رو بگیرن؟

بچم۹ماهشه.  

مادرشوهرم میگه تهش قاضی رو میخرم با پولم بچه بهت نمیدم ثابت میکنم دختر نبودی (ولی بودم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتش کنه چ دشمنی باهات داره؟

ببخشیدا حرومزاده ن 

منم بی زبونم دختر۱۵سالش با یه مرد ۳۰ساله متاهل ریخته رو هم اینان فهمیدن کنترلش میکردن دیروز منو گذاشتن مراقبش باشم نمی‌خواستم برم عصبی بودم . ولی یکم باهاش شوخی کردم حال و هواش عوض بشه رفته گفته مهسا خوشحاله شمامنو زدین دیروز به من میگف شوهرت (,داداش خودش)آدم نیس برو لایه مرد جاالتاده رفیق شو

ببخشیدا حرومزاده ن  منم بی زبونم دختر۱۵سالش با یه مرد ۳۰ساله متاهل ریخته رو هم اینان فهمیدن کن ...

اهان پس بگو ،دختر خودش اینکارس میخاد شریک براش پیدا کنه،عزیزم نگران نباش امیدوارم قانون حق رو ب شما بده وخدا جوابش رو بده

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
چیکار میکنی به منم بگو

قبل رفتن به دادگاه قرص پروپرانول بخور تا ریلکس باشی .اگه خواستی بری پزشکی قانونی قرص نخور .بعدم نفقتو بده کارشناس کلا حساب میکنه تا قرون آخر میده مهرتم که میدن .بچتم تا ۷ سالگی مال خودته اگه دختر باشه بعد ۹ سالگی و پسر بعد ۱۵ سالگی اختیارش با خودشه که با کی باشه .اصلا نترس محکم باش