2821
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 57 پست
برو یه قرص استامینوفن بنذار یا یه چایی پر رنگ با قند بخور بعدم زیر بار حرفاشون نرو بگو مدرک دارین مگ ...

یه سری آتو‌دارم ازخواهرش مثلا میدونم هفته ای دو دفعه پسره رومیاورده خونشون باهم عکس داشتن که مامانش گوشیشو سکوند ایناروبگم ب مادرش؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه سری آتو‌دارم ازخواهرش مثلا میدونم هفته ای دو دفعه پسره رومیاورده خونشون باهم عکس داشتن که مامانش ...

نگو چون بگی بدتر باهات لج میکنه هوای دخترشو میگیره حتی اگه تقصیر کار باشه .بعدم از ترسشونم شده صدبرابر دروغ میگن و بهت انگ میچسبونن

خیلی سخته میترسم سنم کمه با یه بچه کوچیک از طلاق میترسم5ساله توسری خوردم هیچی نگفتم

بمیرم واست 😔بخدا نمیتونم بگم طلاق بگیر زندگی خودته خودت می‌دونی به ته رسیده یا هنوز جا داره که تلاش کنی واسش منم با یه بچه یک ساله جدا شده بودم دخترم الان سیزده سالشه سخته خیلییییییی من مجبور بودم جدا شم شوهرم عمل شیشه داشت و روزی نبود که تا حد مرگ کتک نخورم چند بارم جون بچمو نجات دادیم وگرنه زنده نمیموند ولی گاهی خسته میشم میگم ای کاش باباش سالم بود میدادم خودش بزرگ کنه از اون موقع دیگه ندیدمش ولی دهن من صااااااف شد با این بچه خیلی فکر کن 

بمیرم واست 😔بخدا نمیتونم بگم طلاق بگیر زندگی خودته خودت می‌دونی به ته رسیده یا هنوز جا داره که تلاش ...

الهی بگردم خیلی سخنی کشیده ای پس  مامانم میگف بچشوبده هنوز۲۲سالته جوونی خوشگلی شوهر می‌کنی من دلم نمیاد بچم پیش اونا بزرگ بشه مثل اونا بشه بهش فکرم میکنم دوست دارم بمیرم

پس چجوری خودمو ثابت کنم

جمله هایی رو بگو که مادره رو به وحشت عمیق نندازه که بگه وای دخترم داره لو میره این عروسو یجوری ردش کنم بره بدتر به جونت بیوفتن .تو بیشتر مانور بده رو پزشکی قانونی بگو حتی اونجا نشون میدن کی بدن کی رو لمس کرده بریم اونجا .من آماده ام .بگو بریم آگاهی کلا زیر و بم همه چی رو در میاره مخابرات میرن تمام تماسا رو در میارن

الهی بگردم خیلی سخنی کشیده ای پس  مامانم میگف بچشوبده هنوز۲۲سالته جوونی خوشگلی شوهر می‌کنی من د ...

ما مادریم و از رو احساس تصمیم می گیریم آخه طفلن گناه دارن خدا بهترین مسیر و برات باز کنه 

جمله هایی رو بگو که مادره رو به وحشت عمیق نندازه که بگه وای دخترم داره لو میره این عروسو یجوری ردش ک ...

الان بحث پزشکی قانونی و طلاق اینانیس ک بحث خواهرشوهرمه  میخاد بچشو تبرعه کنه بگه دخترمنم پاکه تو اذیتش کردی من اتو دارم ازدخترش الان فک کنم یه عالمه دروغ خواهرشوعرم راجب من گفته فردا چجوری ثابت کنم کاری نکردم خواهر شوهرم دروغ میگه 

الان بحث پزشکی قانونی و طلاق اینانیس ک بحث خواهرشوهرمه  میخاد بچشو تبرعه کنه بگه دخترمنم پاکه ت ...

میدونم خب آتو تو در حدی هست که بتونی ثابت کنی؟بگو بریم آگاهی اونجا مامورایی هستن که حرف میکشن ازمون نشون میدن کی پاکه کی ناپاکه کی اذیت کرده کی خودش دلش خواسته هر کاری کنه بعدم مخابرات تماس تماسا و پیامارو در میاره .چه کاریه اینجا حرف بزنیم .بگو همه چی قانون داره اصول داره .خیلی سعی نکن خودت شخصا خواهرشوهرتو بد جلوه بدی چون مجبور میشن برای لا پوشونی تو رو ردت کنن بری .یا تو دلشون بگن وای چیا میدونی پس بعدها مارو به فنا میده