2821
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 57 پست
نه خونشون بودم دخترخالشم بود۱۲سااشه ولی فک کنم خواهر شوهرم باتوم هماهنگ کرده 

عزیزم تقریبا میدونی چه حرفایی قراره بزنن بهت بیا از الان بنویس یجا بعد از الان جواب درست کن و حفظ کن که فردا بزنی .بعدم قبلش حتما یه چیز شیرین بخور مغزت قفل نکن و حتما حموم برو .فکر کن انگار داری میری امتحان بدی .خودتو از الان آماده کن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بیچاره پدرش مرده مادرشوهر مم لایه پسرجوون ازدواج کرده اینم ک وضع دخترشه

اگه اوضاعت اوکی باشه که قانونی بچه پیش شما میمونه تا چند سال 

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
عزیزم تقریبا میدونی چه حرفایی قراره بزنن بهت بیا از الان بنویس یجا بعد از الان جواب درست کن و حفظ کن ...

ااان مغزم درد می‌کنه نمی‌دونم چی میخادبگه میخاد یه سری دروغ بسازه بچسبونه ب من

یه عالمه دروغ میچسبونن ب من منم زبون ندارم آز خودم دفاع کنم 

دروغ چی ؟ 

دختر خوب شما میخوای از قوم تاتار جداشی پس باید خودتو آماده کنی اگر حق با توئه پس بجنگ سر حقت اگه میخوای تا آخر عمر تو سری بخوری خب سکوت کن 

ااان مغزم درد می‌کنه نمی‌دونم چی میخادبگه میخاد یه سری دروغ بسازه بچسبونه ب من

برو یه قرص استامینوفن بنذار یا یه چایی پر رنگ با قند بخور بعدم زیر بار حرفاشون نرو بگو مدرک دارین مگه اثبات کنید اصلا بریم پزشکی قانونی اونجا فسیل ۲۰۰۰سال پیشو تشخیص میدن چه برسه به دروغ و راست حرفو .خلاصه زیر بار حرف نرو .بگو چند نفر به یه نفر اصلا قبول نیست هر چیزی راهی داره مدرک دارین برید سراغ قانون .اگه خواستن حرصتو دربیارن تو دلت صلوات بفرست و سعی کن وارد حاشیه نشی .از الان حرفاتو آماده کن

دروغ چی ؟  دختر خوب شما میخوای از قوم تاتار جداشی پس باید خودتو آماده کنی اگر حق با توئه پس بج ...

خیلی سخته میترسم سنم کمه با یه بچه کوچیک از طلاق میترسم5ساله توسری خوردم هیچی نگفتم