2777
2789
عنوان

تشکر نکردن خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 23 پست
نه عزیزم ، دیگه واسه این چیزا به زوج تبریک نمیگن، سالگردی باشه، خرید خونه، ..تبریک به دو طرف میگن، ب ...

خب مگه کامل نخوندی چی میگم

ما موتور هم خریدیم باز هیچ تبریکی به من نگفتن

بعدم کی میگه تشکر نداره ادم باید احترام بذاره

مثله اینه که من برم سرسفره میزبان بشینم و فقط ازخانم خونه تشکر کنم؟ میشه اینجوری؟ والا من همیشه یاد گرفام از از خانم میزبان هم از همسرش تشکر کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بدت نیومد؟ چیزی نگفتی به شوهرت؟

همسرم که نباید جور بیشعوری اونا رو بکشه 

این چیرا مهم نیست برام واقعا . انقد که اذیتای خیلی بزرگ کردن واقعا همچین مسئله ای برام خنده داره تا بخوام ناراحت بشم 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
همسرم که نباید جور بیشعوری اونا رو بکشه  این چیرا مهم نیست برام واقعا . انقد که اذیتای خیلی بز ...

نه اینکه جور بیشعوری بکشه ولی به هرحال باید بهشون تذکر بده که بی احترامی کردن به زنش

و برای پسرشونم که شده باید احترام زنشو بذارن

استارتر ی چیز بهت بگم مادرشوهر خدا بیامرزم و پدرشوهرم منو دوست داشتن و دارن . خواهر شوهرام که میدیدن اونا با من خوبن ( فقط در حد صحبت نه اینکه بهم چیزی داده باشن !) منو از خونه پدرشون بیرون کردن و هزاران بار فحشم دادن ... جواب سلام منو نمیدادن و .... 

واقعا این مسئله اصلا برام مهم نیست که شما میگی 

فکرت رو اصلا بابت این مشغول نکن به خوشی های زندگیت فکر کن ! 

عزیزم من بار ها به خانواده شوهرم کادو خریدم بچه های خواهرشوهر برادرشوهر ،،شوهرم مدام میخره حتی یکبارم از خودش تشکر نکردن اصلا نظری نمیدن راجع ب کادوها فقط بچه ها میگیرن ذوق میکنن من چیکار کنم؟؟؟هرچقد ب شوهرم میگم نخر شعور ندارن باز هیچ ب هیچ

خب مگه کامل نخوندی چی میگم ما موتور هم خریدیم باز هیچ تبریکی به من نگفتن بعدم کی میگه تشکر نداره ا ...

اه چقدر پرتوقعی ، ازین ادمایی که یه کاری میکنن فکر میکنن شاخ غول شکستن، یا آپولو هوا کردن و میخوان به همه آداب زندگی پدر مادرشون رو یاد بدن، چه حوصله ای داری، برو بشین آموزش بده، کسی جلوت رو نگرفته

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
نه اینکه جور بیشعوری بکشه ولی به هرحال باید بهشون تذکر بده که بی احترامی کردن به زنش و برای پسرشونم ...

اتفاقا اگر بگه اونا بدتر میکنن ... این نظر منه 

اما اونا خوشحال میشن که تونستن تو رو ناراحت کنن 

البته شاید خانواده شوهر تو اینجوری نباشنا اما مال من اینشکلین

مثل آدمیزاد باید به دو طرف احترام بزارن و اگه بحث احترامه بیشتر به عروس باشه تا پسر ، مثل خانواده دختر که از داماد بیشتر تشکر میکنن تا دخترخودشون . نباید فرق بزارن و یا جوری رفتارکنند که یعنی مهم پسرمونه و اون مرد ه بزرگه اصل ه کاریه و زنش هیچی نیست . این جور خانواده ها عوضی ان میخوان با رفتارهاشون عروس رو سبک بشمارن. دیدم که میگم.