2777
2789
عنوان

پسرای دانشگاه مسخرم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 30 پست
عزیزم ی جوری خودتو بگیر کسی جرئت نداشته باشه بهت چرت و پرت بگه لابد ساده ای میگی میخندی راحت هر چی م ...

اتفاقا اگ چیزی بگن دهنشون سرویس میکنم

بقیه دخترا انقد جلفن چرا به اونا چیزی نمیگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلم اینه دخترای دیگم عین منن چرا به اونا گیر نمیدن

شاید دیدن تو نسبت به دخترای دیگه ساده تری و از شوخی شون ناراحت نمیشی ،...

باهاشون سر سنگین شو نشون بده ناراحتی

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

من تو این یک و نیم سالی ک میرم دانشگاه تاحالا پسرا جرئت نکردن باهام شوخی کنن😑بهشون رو نده اصلا

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

اتفاقا اگ چیزی بگن دهنشون سرویس میکنم بقیه دخترا انقد جلفن چرا به اونا چیزی نمیگن

دهن سرویس کردن رو تو چی میبینی عزیزم تو چهار تا حرف و دعوا و بعد باز باهاشون میگردی و خوبی ؟ خب معلومه اهمیت نمیدن

بذار برات مثال بزنم بهتر بفهمی من خودم سال اول دانشگاه ابن مشکلو داشتم مخصوصا از سمت پسرایی ک بهشون محل نداده بودم یا میدونستن امکان نداره ب عنوان دوست پسر قبولشون کنم

وقتی چیزی میگفتن واضحا جوابشونو میدادم و رفتارمو باهاشون عوض میکردم ک دیگ جرئت نکنن چرا و پرت بگن همینم شد !

حتی ی بار یکیشون با اینکه دوس دختر داشت سر اینکه قبلا بهش محل نداده بودم هی حرف چرت میزد منم جوابشو میدادم تهش حتی داشت صداشو میبرد بالا منم بردم بالا میدونستم خیلی زر زر کنه حراست شورتشو پرچم میکنه ! تهشم یکی از دخترا دورش کرد از جمعومن دیگ اصلاااا ب اون ادم محل ندادم

الانم خودش احترام میذاره منو میبینه دیگ نه صمیمیه ن پررو

حریمو حفظ کن دختر

الان فهمیدم چرا بابام به دانشگاه میگه طویله معتقده همه کاری میکنند جز درس خوندن

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳

هی میگی بقیه هم جلفن چرا به اونا گیر نمیدن؟

چه اصراری داری بمونی تو حلق پسرا؟ خب بکش بیا بیرون تا احترامت حفظ بشه

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||