2777
2789
عنوان

تشکر نکردن خانواده شوهر

327 بازدید | 23 پست

ما وقتی میریم خونه خواهرشوهر یا مادرشوهر

یه چیزی میگیریم میبریم که دست خالی نریم

مثلا موز

بعد بعضی وقتا من میدم بهشون بعصی وقتا پلاستیک دست شوهرمه میده بهشون

که موقعی که دست شوهرمه فقط به اون میگن دستت درد نکنه اصلا به من نمیگن یا مثلا نمیگن دستتون درد نکنه فقط به اون میگن 

من بدم اومده به نظرتون حق دارم؟؟ 

و اینکه چند مدت پیش موتور خریدیم اصلا به من تبریک نگفتن ففط تلفنی زنگ زدن شوهرم تبریک گفتن من خیلی بدم اومد حق دارم یا نه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو ب خاطر این چیزا کوچیک نکن فک کنن رفتار اونا برات مهم

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤

زندگیو سخت نگیر  توهم به خانوادت بگو فقط به تو تبریک بگن یا تشکر کنن

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
نه والا خانواده ما اینجور نبستن به ادنا میگم که اونا شعور بهم بزنن

ول کن باز خوبه تشکر میکنن میتونن بگیرن بگن مرسی😂

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
اخه نباید به تبریکم به من میگفتن؟  یا حداقل برای موز بگن دستتون درد نکنه جمع ببندن نه ففط به ا ...

نه عزیزم ، دیگه واسه این چیزا به زوج تبریک نمیگن، سالگردی باشه، خرید خونه، ..تبریک به دو طرف میگن، برای موز و میوه هم واقعا توقع تشکر نداشته باش، واقعا کار زیادی نیست، زندگی رو به خودت و همسرت سخت نگیر

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

شما درست میگی ، ته شو بخوای حساب کنی بی شعورن . عوض اینکه از شما که غریبه ترید و باید بیشتر بهتون احترام بزارن با پسر خودشون بیشتر رودربایسی دارن و احترام میزارن . حالم به هم میخوره از این خانواده ها. مثلا عروسا با اسم کوچیک بدون خانم صدا میکنن ولی پسرخودشونا آقا براش میزارن.