2777
2789
عنوان

دعای زبانبند

402 بازدید | 23 پست

برا مامانم میخوام 

وااااقعا ب تهش رسیدم دیگه جونی برام نمونده ازبس نیش داره زبونش 

کسی تاحالا انجام داده؟چطوریه؟؟

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

یه خانمی محجبه اهل نماز که خیلی دست به خیر داشت توی شهرشون هم معروف بود دست رد به سینه کسی نمیزد به همه کمک میکرد فقط دختر خ واهرشوهرش خیلی اذیتش میکرد وخیلی بددهن بود توی کل خانواده دعوا راه مینداخت و...این خانم رفت برای دخترخواهرشوهرش دعای زبان بندگرفت همه چیز تموم شد به خیروخوشی ولیییییییییییییییییی دوسه سال بعد که فوت کرد هرشب به خواب دخترش میرفت میگفت من دارم میلرزم دارم عذاب میکشم دخترش میگفت تو باید در ارامشباشی ولی مادرش میگفت من دارم عذاب میکشم برو از این دختر حلالیت بگیر هرجور شده دخترش هم رفت پیش اون خانم اون خانم هم گفت من به خاطر اون دعا مریض شدم سردرد گرفتم نمیبخشم آخرش انقدرکل خانواده التماسشوکردن  هرشب میرفتن میومدن زمین و خونه به نامش کردن خانم رضایت داد،خدااز حق الله میگذره ولی حق الناس نه

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود
یه خانمی محجبه اهل نماز که خیلی دست به خیر داشت توی شهرشون هم معروف بود دست رد به سینه کسی نمیزد به ...

پس چیکارکنم🥺🥺🥺واقعا دارم ب مرگ فکرمیکنم ۲۲سالمه تماااام زندگیم محدودیته برو تاپیکامو بخون

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای ازدواجم ۴ سال پیش پیش یکی تلفنی تو کرج کار انجام دادم  استوریاشو که میبینم راجب اینا د ...

چطور بود؟بفرست عزیزم

پس چیکارکنم🥺🥺🥺واقعا دارم ب مرگ فکرمیکنم ۲۲سالمه تماااام زندگیم محدودیته برو تاپیکامو بخون

الان رفتم خوندم ببین منم مشکل تورو دارم تقریبا پشت کنکورم مادرم همش سرکوفت پسرخالمو میزنه تیزهوشانه میگه این امسال قبول میشه میره مردم بچه تربیت کردن وبچه ی منوببین درس نمیخونه فکرش جای دیگس عاشقه😳 ...خودم به اندازه کافی استرس دارم این هم بدترش میکنه تاپیک منم برو ببین

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود
الان رفتم خوندم ببین منم مشکل تورو دارم تقریبا پشت کنکورم مادرم همش سرکوفت پسرخالمو میزنه تیزهوشانه ...

بقران دیوونه شدم آجی،واقعا ناحقی میکنن اگ زبونش بسته نشه بابامم ازبین میبره اصللاااااا حیا سرش نمیشه 

امروز ی لحظه چادرم رفت کنار یهو گفت میخای مردم شکمتو ببینن و بلندمیگفت از عمد ک بابام بشنوه😭😭😭😭😭

بقران دیوونه شدم آجی،واقعا ناحقی میکنن اگ زبونش بسته نشه بابامم ازبین میبره اصللاااااا حیا سرش نمیشه ...

نمیشه یه شهر دیگ دانشگاه بری؟

نمیشه یه شهر دیگ دانشگاه بری؟

انفاقا مشکلم همینم هست میگه تو اتاق بپوسی نمیزارم بری

😢ای واییی به نظرم با مشاور صحبت کن شنیدم یه مشاوره های تلفنی رایگانن

این خانواده ها روان آدمو نابود میکنن من درک میکنم

الان خوشبختی ؟؟ منم شرایط اونموقع شمارودارم نمیدونم چکارکنم بااینکه همه چیز اوکیه

چطوری هستی عزیزم