2777
2789
عنوان

دعای زبانبند

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 23 پست
چطوری هستی عزیزم

پنج ساله باعشقمم همه جوره‌پای هم‌موندیم و‌واقعا پسرخوبیه همه قبولش دارن الان پاپیش گذاشته کارش جورشده تو‌کارخونه فقط خونه نداره مامانم لج کرده شدیدا میگه شوهرت نمیدم و شده براهمیشه قیدتو میزنم اگه بخوای باهاش ازدواج کنی

خدا
پنج ساله باعشقمم همه جوره‌پای هم‌موندیم و‌واقعا پسرخوبیه همه قبولش دارن الان پاپیش گذاشته کارش جورشد ...

براش زبانبند میگیری؟؟؟

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پنج ساله باعشقمم همه جوره‌پای هم‌موندیم و‌واقعا پسرخوبیه همه قبولش دارن الان پاپیش گذاشته کارش جورشد ...

مینو جان شرایطتو درک میکنم عزیزه دلم 

بخدا مامان منم همینطوریه زبونش اتتتتتیشه 

کلا افسرده شدم

ولی زبانبند میگن همش سه ماهه

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
اره ولی خیلی گرون گفت بهم دونه ای چهارصد گفت یه زبان بند میخوای و یدونه مهر و‌محبت 

برامنم ۸۰۰گفته،اقساطیه بگیریم؟؟

بنظرت دائم باشه یاسه ماهه؟؟؟

اره ولی خیلی گرون گفت بهم دونه ای چهارصد گفت یه زبان بند میخوای و یدونه مهر و‌محبت

عزیزم یه همچین دعایی من پیدا کردم دقیقا

از سر چی گفتی یه زبانبند یه مهر و محبت

دقیقا دوتاست روی یکی نوشته زبانم بسته بشه و روی یکی دیگه محبت اینا