2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوابم نمیبره قلبم تند میزنه بیقرارم

منم

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
جانم بگو

اقا من دختری هستم دوست ندارم بی دلیل چیزیو از دست بدم. یه جا کار میکردم بعد به دلایلی از جمله کار زیاد و هیز بودن سرپرستم ولش کردم الان همه ش میگم اشتباه بزرگی کردم و سرزنش خودم... چه کنم؟ 

اگر خدا بخواد کاربری پنجممه. تا من باشم اضافه حرف نزنم .😅😪😐
همش دلم میخواد از غیب ندا بیاد  مصاحبه قبول میشم یا نه  دنبال حس ششمی ها میرم  انت ...

برای اموزش پرورش قبول شدی؟ 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من خوابم میاد ولی خوابم نمیبره

اقا من دختری هستم دوست ندارم بی دلیل چیزیو از دست بدم. یه جا کار میکردم بعد به دلایلی از جمله کار زیاد و هیز بودن سرپرستم ولش کردم الان همه ش میگم اشتباه بزرگی کردم و سرزنش خودم... چه کنم؟

من

اقا من دختری هستم دوست ندارم بی دلیل چیزیو از دست بدم. یه جا کار میکردم بعد به دلایلی از جمله کار زیاد و هیز بودن سرپرستم ولش کردم الان همه ش میگم اشتباه بزرگی کردم و سرزنش خودم... چه کنم؟ یه چیز قانع کننده که دیگه بهش فکر نکنم 

منم

چرا؟ من خودم مغزم مشغوله.