2777
2789

بچه ها نامزدم چهارشنبه وقت دادگاه داره که به زندگی ایندمون وصله حالا ابنا بماند ظهر بهم زنگ زد که خواهرم زنگ زده بیا کارت دارم دیکه هم هر چی زنگش زدم جواب نداده من میرم تهران... به نظر شما هر چی هست زیر سر خواهرشه که کشوندتش تهران میترسم نیاد تا چهارنشبه اخه ما مشهدبم... به نظرتون نقشه هست

نه بابا نقشه چی

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دقیقا هفته ای که دادگاهمونه.... دقیقا هر چی زنگ زده دبکه جواب نداده

اصن ربطی نداره چقد دیدت منفیه تو دختر

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

از مشهد بیچاره رو کشونده اونم تو هفته ای که دادکاهه.. بعدم نمبتونست با تلفن بگه

خب باشه کار واجبش داره حتما 

دادگاه هم مهم نیست دوباره وقت میگیره مشکلی نداره

منفی نگر نباش