donyasetayesh مدیر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 1156 عنوان دیونه شدم | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 25 پست بچه ها دوست پسرم خیلی کم آن میشه امروز ک تعطیله از صب نیست مثلا یهو مثلا میاد انگار هیچی نشده من خودمم بهش پیام نمیدم تا اون نداده چجوری بهش بگم ک فک نکنه میخام زود زود پیام بده باهاش حرف بزنم ولی بفهمونم ک اینکارش اینو نشون میده ک من اولیتش نیستم 1401/04/19 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sophiaaaa عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 2690 نمیدونم ک خب میدونه ما دختریم دیگ 🥴 این اصلا آن نمیشه با حرصم میده امروز تعطیله حالا مثلا ب خدا با ... اره مغرورن منم البته خیلی مغرورم ببین از قصد دیر جواب میدن هم میخوانت هم میخوان خودشونو بگیرن بگن اره ما زیادم ت فازت نیستیم هی خودشم بگیره
sophiaaaa عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 2690 من امروز از اینستا اینا آن فالوش کردم بیادم میگم تموم کنیم حوصلم نمیکشه بهش گفتم حوصلم نمیکشه این ... نه نگو بهش فقط بی دلیل رابطه رو تموم کن چون اینا درست نمیشن بعدم بگی دلیلشو خودشونو گم میکنن بیشتر کارشونو تکرار میکنن غرور تو له میشه
donyasetayesh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 1156 اره مغرورن منم البته خیلی مغرورم ببین از قصد دیر جواب میدن هم میخوانت هم میخوان خودشونو ... دقیقا!! خب اینجوری چ فایده داره آخه میبینه دیگ اون اونجوری میکنه منم دیر جواب میدم یا لج میکنم میگم میخابم من اصلا مغزم نمیکشه
donyasetayesh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 1156 نه نگو بهش فقط بی دلیل رابطه رو تموم کن چون اینا درست نمیشن بعدم بگی دلیلشو خودشونو گم میکنن بیشتر ک ... آره میدونم نباید بگی چون پیام نمیدی نموم میکنم و اینا دلمم نمیاد همین جوری بلاکش کنم 🤦🏻♀️🥴
sophiaaaa عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 2690 دقیقا!! خب اینجوری چ فایده داره آخه میبینه دیگ اون اونجوری میکنه منم دیر جواب میدم یا لج میکنم میگم ... کلن بیخیال اینا شو اینا آدمای سمی هستن اعصابتو خورد میکنننگو بهش دلیلشو آروم آروم سرد شو و تمومش کن منم همینکارو میکنم
donyasetayesh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 1156 کلن بیخیال اینا شو اینا آدمای سمی هستن اعصابتو خورد میکنن نگو بهش دلیلشو آروم آروم سرد شو ... هوففف آره آدم درست حسابی نیست ک دیگ میگن باید تو اولین پیام رو بدی بهش یا تموم کنی وقتی حرف میزنید که بفهمه رابطه دست توعه اون نیست ولی واقعا به اینا بلن شی پیام بدی بیشتز اذیتت میکنن
sophiaaaa عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 2690 هوففف آره آدم درست حسابی نیست ک دیگ میگن باید تو اولین پیام رو بدی بهش یا تموم کنی وقتی حرف م ... اره ببین سرد شو توعم دیر به دیر جواب بده یا اصن جواب نده
donyasetayesh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 1156 اره ببین سرد شو توعم دیر به دیر جواب بده یا اصن جواب نده همین الان پیام داده سلام عصر بخیر 🤦🏻♀️
donyasetayesh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 1156 جواب ندیاااا ن الان نمیدم منم نگه میدارم شب میگم سلام شب بخیر
شیرکاکائو۵ عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 8905 دقیقاااااااا مریضن مریض بعد هم خیلی میخوانت هم اینجوری میکنن معلوم نیست چه مرگشونه واقعا رو اعصابم م ... اره باید راحت قیدشو زد اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤