2777
2789
عنوان

دیونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 25 پست
نمیدونم ک خب میدونه ما دختریم دیگ 🥴 این اصلا آن نمیشه با حرصم میده امروز تعطیله حالا مثلا ب خدا با ...

اره مغرورن منم البته خیلی مغرورم 

ببین از قصد دیر جواب میدن هم میخوانت هم  میخوان خودشونو بگیرن بگن اره ما زیادم ت فازت نیستیم هی خودشم بگیره 

من امروز از اینستا اینا آن فالوش کردم بیادم میگم تموم کنیم حوصلم نمی‌کشه بهش گفتم حوصلم نمی‌کشه این ...

نه نگو بهش فقط بی دلیل رابطه رو تموم کن چون اینا درست نمیشن بعدم بگی دلیلشو خودشونو گم میکنن بیشتر کارشونو تکرار میکنن غرور تو له میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مغرورن منم البته خیلی مغرورم  ببین از قصد دیر جواب میدن هم میخوانت هم  میخوان خودشونو ...

دقیقا!! خب اینجوری چ فایده داره آخه میبینه دیگ اون اونجوری میکنه منم دیر جواب میدم یا لج میکنم میگم میخابم من اصلا مغزم نمی‌کشه 

نه نگو بهش فقط بی دلیل رابطه رو تموم کن چون اینا درست نمیشن بعدم بگی دلیلشو خودشونو گم میکنن بیشتر ک ...

آره میدونم نباید بگی چون پیام نمیدی نموم میکنم و اینا دلمم نمیاد همین جوری بلاکش کنم 🤦🏻‍♀️🥴

دقیقا!! خب اینجوری چ فایده داره آخه میبینه دیگ اون اونجوری میکنه منم دیر جواب میدم یا لج میکنم میگم ...

کلن بیخیال اینا شو اینا آدمای سمی هستن اعصابتو خورد میکنن

نگو بهش دلیلشو آروم آروم سرد شو و تمومش کن منم همینکارو میکنم 

کلن بیخیال اینا شو اینا آدمای سمی هستن اعصابتو خورد میکنن نگو بهش دلیلشو آروم آروم سرد شو ...

هوففف آره آدم درست حسابی نیست ک دیگ 

میگن باید تو اولین پیام رو بدی بهش یا تموم کنی وقتی حرف می‌زنید که بفهمه رابطه دست توعه اون نیست ولی واقعا به اینا بلن شی پیام بدی بیشتز اذیتت میکنن