2777
2789
عنوان

شمام وقتی پنیک میشید انگار گل زدین

157 بازدید | 19 پست

🤣🤣🤣چرا همچینه وای

ذهنم از همه چیز هیولا میساخت😐😂

تو همه چی دخالت میکرد

یه چند دقیقه بعدش قیافمو تو آینه دیدم شبیه معتادا شده بودم 🤣💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینی ک میگی بیشتر ب عوارض چایی نبات میخوره تا پنیک

بامزه گفتی😂😂😂

اما

مصیبت میکشم ولی اینجوری ازش صحبت میکنم تا اثر فاجعهپنداریش کمتر بشه

چون عموماً ذهنی که پنیک میشه به خودی خود از هرچیزی به خصوص پنیک فاجعه میسازه و ناخواسته ضربان قلب رو بالا میبره پس باید وقتی ازش صحبت میکنیم با شوخی و خنده دربارش حرف بزنی تا تاثیر فاجعهپنداری رو کمتر کنی

چقد وقته پنیک میشی؟؟

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

دقیق یادم نیست ولی حدوداً از زمان کنکورم متوجه یه علائمی شدم تقریبا ۵/۶سال میشهاما ۱ساله که شناختمش ...

پنیکی که من میشدم کمتر کسی شده فشارم تا ۲۱ میرفت بالا

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

من برعکس فشارم میفته کاری نمیکنی برا کنترل فشار؟

قرص زیر زبونی

الان دیگه برام اهمیتی نداره پنیک بشم عین خیالم نیس

قرص زیر زبونی الان دیگه برام اهمیتی نداره پنیک بشم عین خیالم نیس

حواست باشه فشار خون بالا خطر داره

من مشکل فشارخون پایین رو دارم خداروشکر بی خطره

اره منم دیگه پنیک میشم فاجعه ازش نمیسازم

قبلا نمیدونستم چیه و چجوریه خیلی گندش میکردم و از خود اون احساسه بیشتر میترسیدم

از وقتی فهمیدم چیه مثل موم شده تو دستام

اون وقتا از شدت حال بدی بالا میآوردم و میپیچیدم تو خودم

اما الان فقط زود دراز میکشم تا ضربان قلبم پایین بیاد خدا خودش کمک کرد که راهشو یادگرفتم

چرا من حس می کنم پنیک عصبی بخاطر عملکرد نامیزون کلیه هاس ؟ مدرکی ندارم ها فقط حس می کنم

تمام حملات پنیک ریشش از سیستم گوارش هست