تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
ن خیر ولی وقتی با یکی تو رابطه ای باید بهت ارزش بده یا نه پس الکی چرا داریم حرف میزنم من مشکلم اینه& ...
پس کات کن اگه حس میکنی احترامت گرفته نشده
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
وای منم همین مشکل رو دارم ببین میخوام بکشمش یجوریه انگار خودشو میخواد بگیره منم البته اینجوریم ولی ...
آره حس میکنم چون من پیام نمیدم اونم اینجوزی میکنه 🤦🏻♀️ ولی من دخترم چرا لاید بهش پیام بدم درضمن اون ول کن نیست من گفتم از این رابطه ها خوشم نمیاد ولی همش رابطه مون اینجوریه اون دیر پیام میده پیام دادنی من از حرص دیر جواب میدم بعد مینویسم خوابم میاد زیاد حرف نمیزنم 😑😑