2777
2789
عنوان

دیونه شدم

199 بازدید | 25 پست

بچه ها دوست پسرم خیلی کم آن میشه امروز ک تعطیله از صب نیست مثلا یهو مثلا میاد انگار هیچی نشده من خودمم بهش پیام نمیدم تا اون نداده چجوری بهش بگم ک فک نکنه میخام زود زود پیام بده باهاش حرف بزنم ولی بفهمونم ک اینکارش اینو نشون میده ک من اولیتش نیستم 

خدایی واس خاطر اینکه اون ان نیست دیوونه شدی 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم همین مشکل رو دارم ببین میخوام بکشمش یجوریه انگار خودشو می‌خواد بگیره منم البته اینجوریم ولی اون خیلی حرص دراره دیگه اصن نمیدونم چه مرگشه   

این اسکیرین تایم پیامامونه 

رک و مستقیم ازش بپرس من کجای زندگیتم

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
ن خیر ولی وقتی با یکی تو رابطه ای باید بهت ارزش بده یا نه پس الکی چرا داریم حرف میزنم من مشکلم اینه& ...

پس کات کن اگه حس میکنی احترامت گرفته نشده

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

وای منم همین مشکل رو دارم ببین میخوام بکشمش یجوریه انگار خودشو می‌خواد بگیره منم البته اینجوریم ولی ...

آره حس میکنم چون من پیام نمیدم اونم اینجوزی میکنه 🤦🏻‍♀️ ولی من دخترم چرا لاید بهش پیام بدم درضمن اون ول کن نیست من گفتم از این رابطه ها خوشم نمیاد ولی همش رابطه مون اینجوریه اون دیر پیام میده پیام دادنی من از حرص دیر جواب میدم بعد مینویسم خوابم میاد زیاد حرف نمیزنم 😑😑

آره حس میکنم چون من پیام نمیدم اونم اینجوزی میکنه 🤦🏻‍♀️ ولی من دخترم چرا لاید بهش پیام بدم درضمن ا ...

دقیقاااااااا مشکلم باهات یکیه 

نمیدونم چه مرگشونه مثلا می‌خواد خودشو بگیره یا چی

وای نه اخه اینجوری هم نمیشه یارو فک میکنه … خاصیه و خیل تحفس خودشو گم میکنه میگه اره این صبح تا شب د ...

دقیقا وقتی هم نپرسی باید تموم کنی 🤦🏻‍♀️ بگی برو رد کارت چراها چون زیاد بهم پیام نمیدی باز فک می‌کنه تو میخای همش باهاش بحرفی 😑

دقیقاااااااا مشکلم باهات یکیه  نمیدونم چه مرگشونه مثلا می‌خواد خودشو بگیره یا چی

نمیدونم ک خب میدونه ما دختریم دیگ 🥴 این اصلا آن نمیشه با حرصم میده امروز تعطیله حالا مثلا ب خدا با آدم مغرور بودن خیلی سخته 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دقیقا وقتی هم نپرسی باید تموم کنی 🤦🏻‍♀️ بگی برو رد کارت چراها چون زیاد بهم پیام نمیدی باز فک می‌کن ...

دقیقا فک‌ میکنه تحفس و از قصد هم داره اینجوری میکنه من ک دارم بیخیالش میشم کلن آروم آروم میذارمش کنار فک نکنه چون خیلی مهمه و بخاطر این کارشه 

اینا از قصد اینجوری میکنن آدم نیستن

دقیقا فک‌ میکنه تحفس و از قصد هم داره اینجوری میکنه من ک دارم بیخیالش میشم کلن آروم آروم میذارمش&nbs ...

من امروز از اینستا اینا آن فالوش کردم بیادم میگم تموم کنیم حوصلم نمی‌کشه بهش گفتم حوصلم نمی‌کشه این رابطه هارو میگ فرصت بده بفرما فرصت انگار قربونیش کردن خبری ازش نیست 😂