2777
2789
عنوان

فهمیدم نامزدم چرا یدفعه ولم کرد رفت🙂💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اصلا برام هضم نمیشه همزمان داشت با من نقشه اینده میکشید داشت بابامو راضی میکرد از اونطرف با یکی ...

واسه همیشه اززندگیت بکن بنداز دور این دندون لقو.

مرتیکه هرزه 

خداروشکرکن زنش نشدی

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
باورش برام سخته  انگار روحمو از بدنم جدا کردن برام دعا کن

نگران نباش

این حالت یه مدت محدوده

ی روزی به این روزات که فکرکنی میگی چرا من لحظه های خوب عمرمو هدر دادم به ناراحتی گذروندم

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
۲۵ سال

یعنی از ۱۵ سالگی باهم بودین؟؟؟

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

سلام 

من احساس میکنم اگه قوی نباشی شما دوباره به هم برمیگردین 

عزیزم به قول دوستمون که گفت شما رو گذاشته نیمکت ذخیره 

رفته با اون چون شما دلشو زدین 

حالا یه مدت با اون باشه پشیمون میشه برمیگرده سراغ شما بهتره تا میتونید سخت بگیرید راضی نشین برگردین چون اگه راحت برگردی دوباره یکی دیگه رو ببینه باز ازتون دل میکنه 

اونیکه یه بار دل کنده بازم میکنه 

خودتو الافش نکن حالا بزار اون اصرار کنه میفهمی که چقدر بدون تو بهش سخت میگذره بزار یه عمر پشیمون باشه که چرا باهات نموند 

اگه برگردی میگه ببین من چقدر ارزش دارم بعد ول کردنم با یکی دیگه بود باز برگشت پس همیشه خیانت ببینه ولم نمی کنه 

سر سخت باش