2777
2789
عنوان

فهمیدم نامزدم چرا یدفعه ولم کرد رفت🙂💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یچی نفهمیدم.  اینکه ببین دختره ب نامزدت گفته بیا شهر خودمون نامزدت هم گفت نمیخام خدافظ 

خب این ک تموم شد پس قضیه این عروسی رفتن و دیدن هم دیگه چیه؟

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
عزیزم یچی نفهمیدم.  اینکه ببین دختره ب نامزدت گفته بیا شهر خودمون نامزدت هم گفت نمیخام خدافظ&nb ...

ادامشو گفتم

توی عروسی همدیگرو میبینن دختره به دخترعموی نامزدم میگه من هنوز از پسره خوشم میاد بگو برگرده

نامزدمم رفت 

ادامشو گفتم توی عروسی همدیگرو میبینن دختره به دخترعموی نامزدم میگه من هنوز از پسره خوشم میاد بگو بر ...

مشکل روانی داره این آدم 

بدبخت اون دختره که با همچین بی صفتی قرار بره زیر یه سقف 

برو خدا رو شکر کن که پدرت مخالف بود برو دستش رو هم ببوس

پسره عوضی خدا کم کنه این آدما رو از رو زمین

مشکل روانی داره این آدم  بدبخت اون دختره که با همچین بی صفتی قرار بره زیر یه سقف  برو خد ...

وای اصلا برام هضم نمیشه همزمان داشت با من نقشه اینده میکشید داشت بابامو راضی میکرد از اونطرف با یکی دیگم در ارتباط بوده

بعد امروز به دوستم میگه من میخوامش 

واقعا انگار دشمنمه و داره بازیم میده😭

وای اصلا برام هضم نمیشه همزمان داشت با من نقشه اینده میکشید داشت بابامو راضی میکرد از اونطرف با یکی ...

فقط ببین خدا چقدر دوستت داره که چهره واقعیش رو قبل از هر چیزی بهت نشون داد فقط صدقه بده

من از قیدت نمیخواهم رهایی
وای اصلا برام هضم نمیشه همزمان داشت با من نقشه اینده میکشید داشت بابامو راضی میکرد از اونطرف با یکی ...

حق داری ده سال کم نیس اونم وقتی از سن کم باشه 

حتما خاطره زیاد داری باهاش

ببین نیاز به یه مشاور داری یا کتاب بخون یا برو پیش روانشاس ولی اصلا این آدم رو به زندگیت برنگردون ده سال تو رو بازی داده یعنی ذره ای وجدان نداره .این تو زندگی متاهلی اش هم به راحتی خیانت میکنه 

خدا دوستت داشته نذاشته به ازدواج ختم بشه رابطه ات 

ادامشو گفتم توی عروسی همدیگرو میبینن دختره به دخترعموی نامزدم میگه من هنوز از پسره خوشم میاد بگو بر ...

وای😐😑😑

لیاقتت رو نداش مطمعن باش با خیلی بهتر از اون ازدواج میکنی . وقتی تورو ب یه دختر فروخت پس بزار بره لیاقتش همون دخترس . خداروشکر کن زیر یه سقف نرفتین ک بعد بخای خیانت ببینی خدایی نکرده

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉