2821
2789
عنوان

چرا همچین کرد؟؟

71 بازدید | 16 پست

بچه ها یه سوال ذهنمودرگیرکرده یه استادی دارم که سرکلاس خیلی امار می داد وخیلی بهم توجه میکرد بعد منم خب یه بهونه ای پیداکردمو رفتم دایرکتش وای نگم واستون که چقد پرافاده باهام برخورد کرد وجواب اخرین پیامم اصن سین نکرد منم خیلی ناراحت شدم بعد گذشتو ماباهم دوباره کلاس داشتیم منم ازحرصم اصلانگاش نکردم ولی دوباره شرو کرد به توجهات مسخرش اخه چرااینطوری میکنه دلیلش چیه؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من اصلا رو نده ارزشتو پایین نیار

حقیقتا بااون رفتارش توی دایرکت خیلی ناراحتم کرد ولی خب من کاریش ندارم خودش کرم میریزه ولی اخه واسم سواله چشه که اینطوری میکنه

مرض داره همین

اره منم حس میکنم میخاد اسگولم کنه ولی عجیبترش میدونی چیه وقتی نگاش نمیکنم سگ میشه ینی توی این مدت دوبارشده که محل ندادم دوبارشم یه سگی شده که کرکام ریخته

نمیدونم چمه چراانقد توذهنمه دروغ چرا دوس دارم باهاش کانکت شم شخصیتش برام جالبه ازیه ورم ازش میترسم چون وفتی عصبی میشه واقن خیلی رک میرینه به ادم خیلی شوخ طبعه ولی دیگه خیلیم بی حیاس، منم تنهام دوس دارم بایکی باشم

نه میگم منظورت چیه وقتی نگاش نمیکنی سگ میشه  راستی چند سالتونه

حالااینا مهم نیس من میخام بدونم دلیل اینکه اینطوری میکنه چیه ازاونور توجه میکنه وقتی میرم دایرکتش اونقد چسی میاد واقعا گیج شدم من27سالمه ایشون30