2777
2789
عنوان

بابام..😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 51 پست
هیچ وقت حرف دکتر ها رو و کاربرای اینجا رو یادم نمیره بابات موندنی نیس یاد بگیریم با هم مهربون باشیم ...

سلام اون کاربری که گفت متاسفانه من بودم که حقیقت را بهت گفتم من در شرایط تو بودم.خاسم بگم بیشتر قدرشا بدونید کنارش بمونید وقتی دکتر ایزدی به ما گفت پدرتون تا هفته سر نمیبره من و خواهرم کلی چیزش گفتیم .هنوز دلمون از دستش ناراحته که چرا گفت.درسته گاهی باید دلداری داد .

و نگفت .هنوز که هنوزه و ماههاست پدرم رفته ایزدی که پزشک خانوادگی مون بود به صورت دلهره آور تو ذهنمون حک شد میتونست امید بده .ولی نداد.مثل من .که به تو گفتم .

ونباید میگفتم باید مثل همه بهت دلداری میدادم.

و حرفهای خوب و امیدوار کننده میزدم .

ما دعا میکنیم پدرت بهتر بشه.

لطفا حلال کنید....

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام اون کاربری که گفت متاسفانه من بودم که حقیقت را بهت گفتم من در شرایط تو بودم.خاسم بگم بیشتر قدرش ...

سلام اشکال نداره فقط شما نبودی که اینجوری کردی چندین نفر دیگه هم بودن من حالا میکنم ولی با کسی اینطوری حرف نزنید

وای عزیز دلم مطمئن باش ان شاءالله ب خواست خدا شفا پیدا میکنه

یکیو میشناسم که سرطان خون داشت میگفت انقد زرد شده بود و بی حال بود همه و همه جلوش زار میزدن و گریه میکردن براش حتی پرستارا و دکترا هم دیگه ناامید شده بودن ولی ولی ولیییی خودش انقد قوی و محکم بود و روحیه اش بالا بود میگفت بابا من مریضم من باید گریه کنم شماها چتونه اصلا امیدشو از دست نداد ۷۲ روز بستری بود!

بعد از مرخص شدنش بعد چن وقت باردار شد میخواست بره سقطش کنه گفت برادرم جلومو گرفت گفت شاید این بچه معجزه ای برات شد

زنه گفت ب خودم اومدم و توبه کردم و سپردم ب خدا و گفتم دیگه دکتر نمیرم خدایا خودت معجزه کن الان بچش سه سالشه و مریضیش کاملا برطرف شد

فکت نامحبوب ؛ آدم ها میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن!