فروردین ۱۴۰۰ بود که متوجه بی حال بودن بابا و بیش از حد خوابیدن اون شدیم رفتیم دکتر و براش آزمایش نوشت و جواب که اومد دکتر خیلی تعجب کرد هموگلبین دکتر گفت من تا حالا همچین مریضی نداشتم بدنم سرد شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر گفت مریض بیرون بمونه دکتر گفت بله سرطان خون هست و باید شیمی درمانی رو شروع کنیم با دوز کم جون سرطان بدی هست و بعد اگه جواب نداد پیوند مغز استخوان با حال زار از مطب اومدیم بیرون و بابام چیشد بابا دکتر گفت نگید که روحیه از دست نده بهش چیزی نگفتیم و دکتر گفت امپول ویدازا برای شیمی درمانی تهیه کنید و حتما خارجی
حدود ۲۰روز دنبال دارو گشتیم تا این چهارشنبه گذشته اینم بگم بابام الان زیر نظر ۴ تا دکتر هست یکی گفت از ترکیه براتون میفرستم و هنوز نیومده گفته بود شنبه ولی هنوز نیومده که شیمی درمانی رو شروع کنیم توی این چند وقت هر روز خون میزدیم و بلاخره شد ۸ از خدا میخوام دیگه پایین نیاد یروز که حالش بد شد زنگ زدیم اورژانس قلبش ضعیف میزد نامنظم میزد هر روز یه جیزی و تا الان هنوز بهش چیزی نگفتم امید دارم بتونیم هیچی بهش نگیم
هیچ وقت حرف دکتر ها رو و کاربرای اینجا رو یادم نمیره بابات موندنی نیس یاد بگیریم با هم مهربون باشیم و اگه چیزی هم حقیقت داشت اینجوری به کسی نگیم تا جای کسی قرار نگرفتیم خیلی درک این حرف سخته😞😭
من امید دارم بابام خوب میشه براش دعا کنید دوشنبه نوبت شیمی درمانی داره این ها رو اینجا گذاشتم که اگه کسی این علائم رو داره حتما دکتر بره و پیشنهاد آزمایش مغز استخوان و مثل ما ۱ سال و ۳ ماه طول نکشه
امیدتون به خدا باشه انشالله که مراحل درمان و به خوبی طی کنه و سلامتیشو به دست بیاره تنها کاری که از دست شما به عنوان خانوادش بر میاد اینه که بهش روحیه بدید براشون دعا میکنم
باید به فکر یه من دیگه باشم،این من داره ته میکشه......
هیچ وقت حرف دکتر ها رو و کاربرای اینجا رو یادم نمیره بابات موندنی نیس یاد بگیریم با هم مهربون باشیم ...
عزیزدلم من حس ششمی نیستم اما نمیدونم چرا یهو به دلم افتاد بابات حالش خوب میشه خییییییلی دلم روشنه به جون مامانم برا دلخوشیت نگفتما اما دلم حس خوبی یهو پیدا کرد ک بابات خوب میشه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍