2777
2789
عنوان

باشگاه

185 بازدید | 10 پست

خجالت نیمشم برم باشگاه . همه مپای لخت و بدنشون لیزر بدون مو ‌ من موام فر و تازه میخپام برم لیزر ...و اینکه نمیتونم با کسی ارتباط برقرار کنم 😭

عضو گروه نارنجی 🍁🍁🍁 وزن شروع91 🍂 وزن فعلی87.75🍂وزن هدف۷۰ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما میریم باشگاه برای ورزش نه برای دیدن پاها و موها و ارایش و ارتباط برقرار کردن    

واقعا ؟ اخه ادم خجالت میکشه 

خب با ژیلتی چیزی فعلا شیو کن قبل باشگاه تا بری لیزر و... 

هر روز شیو میکنم بدنم نسبت به مو حساسه باید برم لیزر

واقعا ؟ اخه ادم خجالت میکشه 

نه بابا تو حساس شدی وگرنه هر کسی تو عالم خودشه  دیگه حالا چندتاشونم لیزر و همه چی تموم بقیه همون معمولی ان سعی کن برای سلامتیت و روحیه ات بری باشگاه و به این چیزا اهمیت نده 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

شیو کن خب اینکه ناراحتی نداره دختر خوب

بعد یه مدت اونجا دوست پیدا میکنی اولش یکم سخته

منم میخوام بزودی برم بخاطر اینکه حالم خوب بشه ورزش حالمو خوب میکنه

کجایی؟ رشت بودی باهم میرفتیم 😄😍

نه بابا تو حساس شدی وگرنه هر کسی تو عالم خودشه  دیگه حالا چندتاشونم لیزر و همه چی تموم بقیه همو ...

مرسی 💞🙏

شیو کن خب اینکه ناراحتی نداره دختر خوب بعد یه مدت اونجا دوست پیدا میکنی اولش یکم سخته منم میخوام ب ...

چالوسم