2777
2789
عنوان

دعوت خواهرشوهرمو رد کردم

1384 بازدید | 38 پست

حیف کمی مضطرب میشم و صدام میلرزه

ولی جوابشو دادم

تولد دخترم نیومد ، گفت کرونا گرفتیم ، میدونستم دروغ میگفت ، مطمئن بودم ، چون از  وقتی کرونا اومد ، خانواده ی شوهرم کلا رفت و آمدشونو بامن قطع کردن! جالب بود همه جا میرفتن، همه رو دعوت میکردن ، به ما که میرسید بهانه می آوردن که کروناس

منم تا حالا تولد مفصل برای دخترم نگرفته بودم، هیچکدوم نیومدن ، خواهر شوهرم با آژانس یه دفتر نقاشی و یه جعبه مدادرنگی فرستاد!آژانسیه آورد از دم در داد!!!!!

حالا بعد یکسال در کمال پررویی زنگ زده دعوتمون میکنه بیرون! خونه هم نه! منم گفتم نمیایم

دلیل هم نگفتم که بسوزه ! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی .دیگه حرصش هم نخور

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

مادر شوهر منم با همه روبوسی میکرد دختراش نوه هاش.فقط با عروساش روبوسی نمی‌کرد.عجیبن کلا،اصلا هم ناراحت نباش با هرکی مث خودش

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
مادر شوهر منم با همه روبوسی میکرد دختراش نوه هاش.فقط با عروساش روبوسی نمی‌کرد.عجیبن کلا،اصلا هم نارا ...

مادرشوهر منم با شوهرم وبچه هام روبوسی کرد با من نه بعدم گفت من میترسم ازتون کرونا بگیرم لابد ازمن فقط میگرفته زبون تلخ زشت😑