2777
2789
عنوان

دعوت خواهرشوهرمو رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 38 پست
مادرشوهر منم با شوهرم وبچه هام روبوسی کرد با من نه بعدم گفت من میترسم ازتون کرونا بگیرم لابد ازمن فق ...

پوففف عجب آدمیه،میگن تو دوران سخت دوروبریاتو بشناس،کروناهم یه بهانه بود ک خیلیا خودشونو نشون دادن

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من خواهرشوهرم را دعوت کردم .بهم گفت نه امسال نمیایم .گفتم چرا .گفت چون ما شما را هیچوقت دعوت نمی کنیم (نکردیم)😳😳😳😳😳

منم این طور🙄🙄🙄

می خواستم بگم خوب دعوتمون کن .مشتاقم بدونم چطوری سفره میندازی😃😃

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
پوففف عجب آدمیه،میگن تو دوران سخت دوروبریاتو بشناس،کروناهم یه بهانه بود ک خیلیا خودشونو نشون دادن

من که ازش خوشم نمیاد راضی هستم همینجور والا ولی زشته حرکتش

همه حام میرفت و توهمه مراسماهم شرکت میکرد

چند روزه شوهرم نیست بیکارم میشینم به حرفاش وحرکاتش فکر میکنم درجه تنفرم داره میره بالا😂

حالا من خواهرشوهرم را دعوت کردم .بهم گفت نه امسال نمیایم .گفتم چرا .گفت چون ما شما را هیچوقت دعوت نم ...

بهتر والا

منم چندبار به خواهرشوهرم گفتم تشریف بیارین خونمون و کلی زنگ و دعوت گفت نمیرسم و سرمون شلوغه شوهرم گفت دیگه بسشه تعارفش نکن اومد اومد نیومدم جهنم😄

بهتر والا منم چندبار به خواهرشوهرم گفتم تشریف بیارین خونمون و کلی زنگ و دعوت گفت نمیرسم و سرمون شلو ...

اخه جالبیش اینجاست که اون دعوت نمی کنه ما مجازات میشیم

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
من که ازش خوشم نمیاد راضی هستم همینجور والا ولی زشته حرکتش همه حام میرفت و توهمه مراسماهم شرکت میکر ...

بی خیال بابا اصلا بهش فک نکن بذار همه از یادت بره 

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
چی بهت بگیم  تو که کلا کار خودت و می کنی هیچوقت هم نمیذاری روابط یه کم عادی بشه .... به هر حا ...

قبلا خیلیییییی امتحان کردم ، خیلیییی تلاش کردم برای بهتر شدن روابط ، نمیشه 

فکر میکنی دعوتشو بپذیرم و برم ، درست میشه بعدش ؟! 

بخدا که نه 

تجربشو داشتم دیگه

بعدشم بعد بی ادبیه اخیرش تو روز تولد دخترم نمیخوام ببینمش

از طرفی تو الان وضعیت اسفبار زندگیه منو ببینی درک میکنی چی میگم ، شوهرمو الان که دیوانه و بی پول شده انداختن سرم ، کسایی که هر روز زنگ میزدن ، الان یه بارم زنگ نمیزنن بهش که مرده ای یا زنده ! شوهرم الان معطل یه تومنه ، قبلنا که پولدار بود و پولاشو میداد دست اونا ، هر روز زنگ میزد پیش من پز میداد، از خواهرش بیست میلیون ، پنجاه میلیون ، صد میلیون پول میخواست ، اونم دو دستی تقدیم میکرد! نگو پولای خودشه ! الان لنگ پونصد هزار تومنه ، میگه روم نمیشه ! چرا، چون الان خودشم بی پوله!و خیلی دلایل دیگه که فقط یکیش کافیه برای قطع رابطه!!!

قبلا خیلیییییی امتحان کردم ، خیلیییی تلاش کردم برای بهتر شدن روابط ، نمیشه  فکر میکنی دعوتشو ب ...

عزیزم حتما یه چیزهایی هست که ما نمیدونیم و شما زندگیته 

ولی من حسم این بود ، هر دفعه یه کم خونواده شوهرت اومدن سمتتون ، شما تیر پرتاب کردی

با خونواده خودت ولی این کار رو نمی کنی

به هر حال خودت میدونی

منو ببخش اگر ناراحت شدی، شاید واقعا چیزیه که ما نمیدونیم...

عزیزم حتما یه چیزهایی هست که ما نمیدونیم و شما زندگیته  ولی من حسم این بود ، هر دفعه یه کم خون ...

بله همینطوره که شما میگی ، قبلا در مورد خانوادم کوتاه میومدم

ولی الان حتی به خونم هم راهشون نمیدم ، به سختی و بندرت باهاشون ارتباط میگیرم که همونم پشیمون میشم

در مورد خانواده ی همسرم باور کن ، خیلی بیشتر از خانواده ی خودم بهشون نزدیک میشدم ، محبت میکردم ، رفتاراشونو نادیده میگرفتم ، ولی هربار بدتر از قبل

خسته ام از دستشون ، شایدم بلد نیستم، سیاست ندارم ، ولی بخدا من جز محبت و احترام کاری نکردم 

حتی به خود شوهرم که با وجود تمااااام مشکلات و کمبودها که در جریانی ، کوتاه اومدم ، اینم از این ، ده ساله فریبم میده

نمیدونم مصلحت و تقدیر خدا چیه ؟ نمیفهمم چرا اینجوریه زندگیم ! فقط میدونم شانس ندارم، دستم نمک نداره

خوب کاری کردی... منم تو کرونا چند بار دعوت کردم گفتن نمیان کروناس ولی خانوادگی ۵۰ تا آدم میرفتن خونه پدری پدرشوهرم 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
2790
2778
2791
2779
2792