nilo_far مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 82 عنوان مثه دخترتونم راهنماییم کنید لطفا 🥺 177 بازدید | 21 پست خواستگار دارم مکانیکه خونه از خودش داره اومد باهم خرف زدیم بعد دیگه خبری نشد گفتم حتما خوشش نیومده رفته منم فکر نکردم بهش تازه کلیم بد گفتم بهش چون ناراحت شده بودم حالا اومده مامانش زنگ زده گفته که چرا خبر ندادین پسر من گفته میخوام حالا دختر شما چی منم قراره تا فردا بهش جواب بدم همه چیش اوکیه باهاش حرف زدم چیز بدی ندیدم حرفاشو خوشم اومد قیافشم خوبه اما یکم لاغره به نظرتون لاغری خیلی مهمه ؟ 1401/04/17 | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasss21 عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 1626 باید به دلت بشینه گر مسلمان گر مسیحی گر یهود ادمی باشید مذهب هرچه بود
nilo_far مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 82 و یه چیزی میدونین من ناراحت بودم که چرا خواستگارام میلن دیگه برنمیگردن بعد تصمیم گرفتم اون تاپیک ۱۲۴۰۰۰صلواتو شروع کنم امروز ۲۰۰تا فرستادم بعد دیدم امروز بعد چند روز زنگ زدن به نظرتون مربوطه ؟!
nilo_far مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 82 همه ی خانوادش لاغر بودن یا فقط این؟! مامانش لاغر بود ژکم ولی خواهرشو بابا ش چاق بودن داداشاشم نیومدن جلسه ی اول
مامان،زلزله،ها،۱۳۷۴ عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 614 به خاطر لاغری مگه ایراده یا جرمه چه عیبی داره بعد ازدواجت بهش خوب برس چاقش کن
دخترفروردینی۹۷ عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 2682 لاغری که نه اونقد مهم نیس ممکنه بعدا بیشتر بشه وزنش ولی حتما چند جلسه صحبت کنین اخلاقش رو بفهمی با یکی دوبار نمیشه
nilo_far مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 82 با خودم فکر میکنم بعد ازدواج حالا بره دکتر مثلا چاق شه ولی شرایطش اوکیه از یه چیزیم استرس دارم که ازدواج ناموفقی داشته باشم 😔
مامانپرمشغله عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 3020 اگر خیلی لاغره مطئن شو خدایی نکرده اعتیاد نداشته باشهربعصیا ژنتیک لاغرن اونم حل میشه همسر منم خیلی لاغر بود بعد ازدواج کلی غذاهای خوشمزه بهش دادم الان خوب شده اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
nilo_far مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 82 لاغری که نه اونقد مهم نیس ممکنه بعدا بیشتر بشه وزنش ولی حتما چند جلسه صحبت کنین اخلاقش رو بفهمی با ی ... اره حتما چون من خیلیارو دیدم که ناموفق بودن برای مامان بابام شرط گذاشتم حتما مشاورم بریم ارا
mamanamirh عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 1975 لاغری زیادم خوب نیس حالا داماد من ک قبلاً بهتر بود ۵۰ کیلو بود الان ک لاغرتر شده معلوم نیست چون کیلوعه اصلنم چاق نمیشه ..خیلی ضایس ک انقد لاغره
مامانپرمشغله عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 3020 با خودم فکر میکنم بعد ازدواج حالا بره دکتر مثلا چاق شه ولی شرایطش اوکیه از یه چیزیم استرس دار ... یکسر ازدواج شما خودتی تمام تلاشت وبکن زندگی خوبی دلشته باشی انشاله کا خوشبخت بشی اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم