2777
2789

خواستگار دارم مکانیکه خونه از خودش داره اومد باهم خرف زدیم بعد دیگه خبری نشد گفتم حتما خوشش نیومده رفته منم فکر نکردم بهش تازه کلیم بد گفتم بهش چون ناراحت شده بودم حالا اومده مامانش زنگ زده گفته که چرا خبر ندادین پسر من گفته میخوام حالا دختر شما چی منم قراره تا فردا بهش جواب بدم همه چیش اوکیه باهاش حرف زدم چیز بدی ندیدم حرفاشو خوشم اومد قیافشم خوبه اما یکم لاغره به نظرتون لاغری خیلی مهمه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و یه چیزی میدونین من ناراحت بودم که چرا خواستگارام میلن دیگه برنمیگردن بعد تصمیم گرفتم اون تاپیک ۱۲۴۰۰۰صلواتو شروع کنم امروز ۲۰۰تا فرستادم بعد دیدم امروز بعد چند روز زنگ زدن به نظرتون مربوطه ؟!

اگر خیلی لاغره مطئن شو خدایی نکرده اعتیاد نداشته باشهربعصیا ژنتیک لاغرن اونم حل میشه همسر منم خیلی لاغر بود بعد ازدواج کلی غذاهای خوشمزه بهش دادم الان خوب شده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
لاغری که نه اونقد مهم نیس ممکنه بعدا بیشتر بشه وزنش ولی حتما چند جلسه صحبت کنین اخلاقش رو بفهمی با ی ...

اره حتما چون من خیلیارو دیدم که ناموفق بودن برای مامان بابام شرط گذاشتم حتما مشاورم بریم ارا

با خودم فکر میکنم بعد ازدواج حالا بره دکتر مثلا چاق شه ولی شرایطش اوکیه  از یه چیزیم استرس دار ...

یکسر ازدواج شما خودتی تمام تلاشت وبکن زندگی خوبی دلشته باشی انشاله کا خوشبخت بشی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم