2777
2789
عنوان

تقصیر کار منم یا نامزدم ؟؟؟++شات

| مشاهده متن کامل بحث + 13663 بازدید | 200 پست

ببین عزیزم به نظرم نبایدزیادی رونامزدت حساس باشی اونم اذیت میشه 

من خودمم به شدت حساسم 

وقتی بایه نفرحرف میزنم دوست دارم وقتی انه سین بزنه اماخب شایدواقعن نمیتونه اینکارباعث میشه اونم ازت دورشه 

همیشه انلاین بودن دلیل برخیانت نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمااااااا تو رو خدا اگر خانوادتون خوبن و هواتونو دارن هرگز ازدواج نکنید!!!

من اشتباه کردم و تو همون دوران آشنایی جدا نشدم، نه اینکه شوهرم بد باشه هااااا! نه!

خواهراش عفریته هستن!

مامان و باباش خیلییی خوبن هوامو دارن اما یه خواهرایی دارن که حتماااا باید یه نیشی بزنن!!

ازدواج نکنید اصلا از ما گفتن!

هیچ مردی ارزش پیر کردن خودتونو نداره

هر کی اذیتم کنه میرم تو تاپیکاش و هر کامنتی گذاشته رو لایک میکنم و هر جا پست بزاره پیداش میکنم و لایک میکنم تا اعلاناتش بسوزه! پس باهام راه بیاید!🤙🏻😂 کژدم ژپژ ژپژ کژ ژژ پا را!🔪😐
اره درکت میکنم سعی کن حساسیت به خرج ندی  منم حتی بادوسمم حرف میزنم دیرسین کنه عصبی میشم😂😂

واییییی دقیقا سر دیر ج دادن انقدر تلافی کردم و سرد ج دادم الان می نویسه دارم فوتبال میبینم 😁

معلومه از این خصوصیتت خوشش نمیاد ک میگ همش باید توضیح بدم بهت   اگ از چیزی ناراحتی یا میخ ...

چطووری یعنی چی بگیم

منم مشکل دارم میگ همش باید امار بدم بهت🤦‍♀️

بعد اننظار داره من همش بهش بگم منم‌تازگیا بهش نمیگم نمیپرسه دیگه 🥺

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مثلا من کنکور پارسال دولتی اوردم ولی نزاشتن برم گفتن فقططط فرهنگیان!!!

بعد حالا امسالم نشد خوب بخونم! بعد خواهرشوهرم میاد خونه باباش، منم ک هر ازگاهی میام اونجا صدام میزنه و میگه کجایی نکنه داری میخونی آخه تو چی هستی ک‌ ما انتخابت کردیم:/

یا من میام خونه باباش باز میاد اونجا میگه چرا روفرشی رو نشستی؟

چرا میری تو اون اتاق لامپا رو روشن میکنی؟

یا تبریک تولد براش فرستادم نوشتم آخی عزیزم مبارک باشه، برام نوشت منظورت از آخی چیه چرا میخوای بگی دلسوزی میکنم براتون؟ بعدم بلاکم کرد!

کاش حداقل یکی بود، دوتا بود!!! هفتااااااا خواهرشوهر دارم شدن بلای زندگیم! حتی بخاطر این عفریته‌ها میگم جدا شم

هر کی اذیتم کنه میرم تو تاپیکاش و هر کامنتی گذاشته رو لایک میکنم و هر جا پست بزاره پیداش میکنم و لایک میکنم تا اعلاناتش بسوزه! پس باهام راه بیاید!🤙🏻😂 کژدم ژپژ ژپژ کژ ژژ پا را!🔪😐
خانمااااااا تو رو خدا اگر خانوادتون خوبن و هواتونو دارن هرگز ازدواج نکنید!!! من اشتباه کردم و تو هم ...

خوب بعضی نیازا هست جزو با ازدواج حل نمیشه وقتیم اهل گناه وروابط باز نباشی😶

اونو چه کنیم اون مشکله

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام