2777
2789
عنوان

تقصیر کار منم یا نامزدم ؟؟؟++شات

| مشاهده متن کامل بحث + 13663 بازدید | 200 پست
عزیزم اول ب هنر خودت بستگی داره بعدم ب شوهرت. باید اولین و بم اخلاق شوهرت دستت بیاد ببینی چی روش اثر ...

مرسی 

من شوهر ندارم ولی خیلی میترسم ازدواج کنم مخصوصا پیام یه سری ها رو که میخونم 

مرسی  من شوهر ندارم ولی خیلی میترسم ازدواج کنم مخصوصا پیام یه سری ها رو که میخونم

😁😁پس شات بگیر نگه دار رو شوهر آینده پیاده کن 

ترس نداره که شوهر اول باید درست انتخاب کنی با چشم باز و عقل و احساس مساوی . بعدم ک انتخاب درست کردی از اول نامزدی مرد رو هرجور خودت باش رفتار کردی بار میاد . لوس کنی تا آخر لوس . بزاری هوا برش داره دیگ تا آخر هی باس بله و‌چشم بگی .قشنگ و مطیع و آقا ازش بساز تا آخر باهات همینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁😁پس شات بگیر نگه دار رو شوهر آینده پیاده کن  ترس نداره که شوهر اول باید درست انتخاب کنی با ...

حالا شما این همه سیاست گفتی منم الان یه چیزی یادم اومد گفتم بهت بگم چون گفتی شوهر منتم رو نمیکشه

یه خانمه گفته بود من و شوهرم باهم قرار گذاشته بودیم هروقت که باهم قهر کردیم اون یکی باید برای کسی که زودتر اومده منت کشی کرده کادو بگیره و قهرمان هم نباید بیشتر از یه مدتی طول بکشه