انقد رو مخ شوهراتون نرید مردا از زن غر غرو متنفرن دستی دستی شوهرتون رو از خودتون زده نکنید مخصوصا وقتی سر کارن و مشغله دارن حالا نیم ساعت دیر و زود جواب دادن چیزی نمیشه بخدا
ما نامزدیم بعد من یهو وسواس گرفتم ادمی بودم یکی بره بیرون اصلا دلشوره نمی گیرم ولی جدیدا اینجوری شدم ...
افکارتو آروم کن شوهرت دم دستت نیس فکرت که هس خودتو از افکار بد دور کن هر موقع فکر بعد اومد تو ذهنت فورا یه جواب مثبت به خودت و فکر منفیت بده ذکر خدا یادت نره
چقدر شما خوبید چقدر سیاست وای من یک دهم شما هم سیاست ندارن تروخدا بیشتر از این آموزش ها بذار من ی ...
عزیزم اول ب هنر خودت بستگی داره بعدم ب شوهرت. باید اولین و بم اخلاق شوهرت دستت بیاد ببینی چی روش اثر داره چی بدش میاد .هر حرفی رو تو هوا نپرون هر بحثی میشه از هرچی دلخوری همون لحطه نگو . تو جر و دعوا احساس مرد کار نمیکنه بهتره اگ تو مقصری خودت بکشی کنار تا اروم شه بعد سر وقتش بگی از فلان چیز دلخورم اونم با ناز و با حرف قشنگ ن با بد دهنی و ک احساس دعوا رو ب وجود بیاری دوباره ... اگ جیزی میخای از شوهرت هروقت خوشه توهم با خوشی زیرکی ازش بخا . اگ از خانوادش دلخوری رک نگو همون لحظه با تندی خانوادت فلان . ی وقت دوتایی شوهرت روبراه بود بگو من مامانت مثلا خیلی دوس دارم زن خیلی محترمیه ولی امروز نمیدونم ناخوش بود یکم انگاری حس کردم گف چطور بگو آره فلان حرفو زد . اینجور دعوام نمیشه . هم حرفتو زدی هم پیش شوهرت زشت نشدی. . اگ دعوا بود اون مقصر بود . ن آتیش تنددددد کن ن بزاری خل شه آتیش. ب اندازه ای ک اون بحث مهمه توهم ناراحتی کن . برا ی چیز ساده بلوا نکن .