2777
2789
عنوان

تقصیر کار منم یا نامزدم ؟؟؟++شات

| مشاهده متن کامل بحث + 13663 بازدید | 200 پست
جر همه اینا ب کنار دقیقا عین نمونه بارز ی زوج تازه آشنا شده دعوا کردین سر هیچی😐 همه اینا ب کنار اص ...

دیدی چقدر پروعه من باید همه چیو بگم ک هیچوقت نمیگم ولی اون هیچی نمبگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بعضی نیازا هست جزو با ازدواج حل نمیشه وقتیم اهل گناه وروابط باز نباشی😶 اونو چه کنیم اون مشکله

اینم حرفیه ولی واقعا ادم دق میکنه با بعضی خونواده‌ها.

قبل از اون پسری ک میخوای انتخابش کنی باید ببینی خونوادش کین...

من ک سپردم ب خدا خواهرشوهرامو چون خیلی دارن اذیتم میکنن:)

هر کی اذیتم کنه میرم تو تاپیکاش و هر کامنتی گذاشته رو لایک میکنم و هر جا پست بزاره پیداش میکنم و لایک میکنم تا اعلاناتش بسوزه! پس باهام راه بیاید!🤙🏻😂 کژدم ژپژ ژپژ کژ ژژ پا را!🔪😐
چطووری یعنی چی بگیم منم مشکل دارم میگ همش باید امار بدم بهت🤦‍♀️ بعد اننظار داره من همش بهش بگم من ...

خب مثلا نگو بش کوجا میری 

ب جاش با چرب زبونی و هی قربون صدقه و چارتا اقاییم و دلبرم و عمرم 😂بگو  دلبر امروز برنامت چیه چیکارا داری کوجا ها باس بری ب بعدم تو دختری تو‌خونه ای بیشتر . اون مرده توروز ممکنه هزارجا بره نمیشه ک همه‌رو هی دائم بگه الان اینجام الان اونجام اینجور خودت هم خسته میشی . توام خواستی بری جایی بگو خانوم قشنگت میره فلان جا اگ هم نپرسید و براش عادی بود تو اطلاع بده چون ممکنه ی جایی ببینتت و اونموقع شوکه بشه بیاد بگ بی خبر چرا رفتی 

توهم اگ بی خبر جایی دیدیش بگو بش ای بابا دلبر هر طرف میریم همه جا هستی قربونت برم فلان جا دیدمت کلی ذوق کردم نمیدونستم اونجایی چرا بم نگفته بودی

خب مثلا نگو بش کوجا میری   ب جاش با چرب زبونی و هی قربون صدقه و چارتا اقاییم و دلبرم و عم ...

تو این همه زبون داری چرا ۴روزقهری 😁😁😁😁

من تو عمرم اینجوری حرف نزدم جرش میدم 😁😁😁😁

ولش کن بابا اه یاد خودم افتادم

آخرشم میگن شکاکی😂

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
تو این همه زبون داری چرا ۴روزقهری 😁😁😁😁 من تو عمرم اینجوری حرف نزدم جرش میدم 😁😁😁😁

اخه من لج کردم نامزدم خیلی خوبه خیلی ولی ی اخلاق بدی ک داره من قهر کنم اونم قهر میکنه بی دلیل😂میگ قهر نکن قهر کنی منم قهر میکنم  نمیام نازت بکشم . ی بار نشده بیاد آشتی کنه بام خو ب دلم موووند اص دیونس این بشر میگ تا تو باشی بام قهر نکنی 😂منم لچ کردم باید بیاد نازمو بکشه  

اینو بفرستم براش 😁😁😁😁

عارههه خوبه😂😂❤️

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
🥺آره ۴ روزه بعدم من میدونم اون نمیاد سمتم منم لج کردم نرم تا خودش بیاد  حالا یا میاد یا نمیاد ...

😂😂😂😂منم قهررررررم

دو شب پیش زدم طرفو با خاک یکسان کردم الانم نمیتونم خودم پا پیش بزارم.

دلم‌میخواد خودش بیاد جلو که اونم لجباز تر از منه

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤