2777
2789
عنوان

توده در سینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 85 پست
عزیزم این دکتره از همدان میومد یروز میموند میرفت مطب نداره..اسمش آقای بابایی درمانی که بمن داده شای ...

ممنون

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
اهاا مرسی عزیزمم اسمشم‌میگید ک شمارشو از تو گوگل درارم .

ببین الان شمارشو پیدا کردم فقط شباساعت ۹تا۱۰ بهش زنگ بزن غیرازین ساعت زنگ بزنی جوابتونمیده مشکلتو بگو راهنماییت میکنه ۰۹۱۲۳۷۹۳۷۱۳ انشالا که خوب میشی اصلاااا نترس این مشکل برای خیلیاپیش میادوقابل درمانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز میرم سونو فقط اندازشو ببینم  شنبه میرم پیش دکترم برا امروز نتونستم وقت بگیرم نه اینا رو ...

اهاا باشه عزیزم پس شنبه لطفن اینجارو چک کن من شب اینا پیام میدم.خودمم امروز زنگ میزنم وقت میگیرم از کلینیک میرم ببینم چی میگن.بازم مرسی از کمکات

اهاا باشه عزیزم پس شنبه لطفن اینجارو چک کن من شب اینا پیام میدم.خودمم امروز زنگ میزنم وقت میگیرم از ...

ممکنه اینجا رو‌ گم کنم تو تاپیک خودم پیام بده اسمت یادم نره 

خواهش میکنم عزیزم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
از نمونه برداریم‌خیلی میترسم شما انجام ندادی؟😭😭

من  دادم‌‌مثلدشما  گفتن  ی غده ی  ب اندازه گردو کنار سینت  هست   نمونه برداری  کردن   البته چون  میترسیدم  من کلا آدم  ترسویی  هستم  گفتم  با خواب  مصنوعی برام  انجام  دادن   گفتن  چیزی  نیست  

عزیزم تو این موارد اصلا به طب سنتی اطمینان نکن. ممکنه یک نفر خوش شانس باشه و واقعا یک کیست ساده داشته باشه و چیزیش نشه. ولی خیلی ها هم بدبخت شدند. چیزی که میشه سریع تشخیص داد و درمان کرد، اگر به اسم طب سنتی بیفتی تو دام بعضی شیادا و پیگیری نکنی خدای نکرده پیشرفت می‌کنه و خیلی دردسر ساز میشه. تهران که مراکز خیلی خوبی داره برو حتما نمونه برداری کن تا خیالت راحت بشه.

عزیزم تو این موارد اصلا به طب سنتی اطمینان نکن. ممکنه یک نفر خوش شانس باشه و واقعا یک کیست ساده داشت ...

اره اول میرم ازونوری امتحان میکنم نشد میرم طب سنتی.مرسی عزیزم😍😍