2777
2789
عنوان

توده در سینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 85 پست
اخه بعضیا میگن نمونه برداری نشه بهتره مثلا دستکاری نشه نمیدونم الان چیکار بهتره ک بکنم

نه نه این حرف بیخوده

یه نفر به خاطر همین حرف، نمونه برداری نکرده بود، توده پیشرفت کرده بود و همه سینه را فرا گرفته بود و...... 

در حالیکه با نمونه برداری، اگر هم چیز خاصی باشه، چون توی مراحل اولیه تشخیص داده میشه، کاملا قابل درمانه. 

من دو مورد سراغ داشتم که چون به موقع تشخیص داده شدن، قشنگ کامل درمان و خوب شدند

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
عزیزم تو این موارد اصلا به طب سنتی اطمینان نکن. ممکنه یک نفر خوش شانس باشه و واقعا یک کیست ساده داشت ...

دقیقا درست میگی

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم این دکتره از همدان میومد یروز میموند میرفت مطب نداره..اسمش آقای بابایی درمانی که بمن داده شای ...

سلام عزیزم 

میشه اسم و فامیلی این دکترو بهم بگید و اینکه چقدر قابل اعتماده 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
سلام عزیزم  میشه اسم و فامیلی این دکترو بهم بگید و اینکه چقدر قابل اعتماده

جوابای قبل رو بخون اسم و شماره گذاشتم... عزیزم برای من که نتیجه داشته شماتماس بگیرین ببینین چه راهکاری بهتون میدن من که نمیشناسمشون بخوام تضمینشون کنم من یکی دوبار پیششون ویزیت شدم ولی اسمشونو تو گوگل سرچ کنین راجبشون نوشته... شمااول باید برید مامو گرافی چون من جواب ماموگرافیمو پیششون بردم نشون دادم

جوابای قبل رو بخون اسم و شماره گذاشتم... عزیزم برای من که نتیجه داشته شماتماس بگیرین ببینین چه راهکا ...

دکتر به من گفت سنت کمه و نباید ماموگرافی انجام بدم 

ممنون

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
منم میترسم ولی فکنم اینجوری ک شما انجام دادین هزینش خیلی بیشتره

اره   ولی در عوض  از ترس  سکته  نکردم   هیچ  دردی  هم‌ متوجه  نشدم  خیلی   بد درد هستم  برای  هرکسی  ی جوریه  شما  اون مدل بی حسی رو انجام  بده

استارتر چی شد عزیزم نتیجه کارتو بگو منم همه شرایط شمارو دارم حتی داروی هورمونی میخوردم اندازه توده ب ...

سلام عزیزم من رفتم نمونه برداری دادم خوش خیم بود بردم دکتر غددم جوابشو گفت خوش خیمه وتوده ادنوز اسکلروز.    دوتا قرص فیناستراید وواسپیرونولاکتون میخوردم واسه جوشم ،که دیگ دکتر فیناستراید و برام قطع کرد الان دیگ فقط اسپیرونولاکتون میخوردم.ولی پریودم ریخته بهم.

شما چه قرصایی میخوری؟چند ساله؟برای جوش قرص‌میخوردید؟

سلام عزیزم من رفتم نمونه برداری دادم خوش خیم بود بردم دکتر غددم جوابشو گفت خوش خیمه وتوده ادنوز اسکل ...

من ۳۴سالمه قرص های ضدبارداری ۸سال خوردم بعد ازاینکه قطع کردم فهمیدم پلی کیستیک هستم ایندفعه شروع ب خوردن قرص لتروزول کلومیفن و دوفاستون کردم ک الان متوجه توده شدم 

حاشیه توده شماهم نامنظم بود؟

آنچه هرگز شرح نتوان کرد حال من است....