2777
2789
عنوان

توده در سینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 85 پست
اهااا پس منم میام میرم همین کلینیک ک اگه دیگ لازم شد نمونه برداری بدم.خدا خیرت بده عزیزم از کمکات.ای ...

از گوگل شمارشونو بردار وقت بگیر که اونجا اذیت نشی فقط خیلی دیر جواب میدن 

قربونت برم عزیزم انشالله شما هم نیازی به نمونه برداری نداشته باشید و با چند تا دارو مشکلتون حل بشه

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم طب سنتی گفت عین دماغ میمونه باید بهش عادت کرد یه چیز طبیعیه 

نه جای خوب نرفتی منظورم این طب سنتیای که مغازه دارن نبود..جاهای خوب مثل رواراده خیراندیش و... برو کامل خوب میشی

سلام عزیزم منم ۲سال پیش ۲تا توده توی سینه م بود یکیش خیلییی بزرگ بود انقد ترسیدم و گریه کردم. دکترام ...

عزیزم شما تهرانی؟پیش چه دکتری رفتین طب سنتی؟هنوطم توده ها هست یا کوجیکتر شده؟

نه جای خوب نرفتی منظورم این طب سنتیای که مغازه دارن نبود..جاهای خوب مثل رواراده خیراندیش و... برو کا ...

میشه ادرسشو بدید 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
از گوگل شمارشونو بردار وقت بگیر که اونجا اذیت نشی فقط خیلی دیر جواب میدن  قربونت برم عزیزم انش ...

مرسی عزیزم .فقط میشه بمنم بگید بعدش ک بهتون چی گفتن سونو دادید خصوصی شمارمو بدم تو تلکرام ازتون بپرسم؟

مرسی عزیزم .فقط میشه بمنم بگید بعدش ک بهتون چی گفتن سونو دادید خصوصی شمارمو بدم تو تلکرام ازتون بپرس ...

تلگرام ندارم 

من فروردین رفتم سونو دادم وقتی سونو رو دید گفت سه ماه دیگه دوباره سونو بده 

عزیزم شما تهرانی؟پیش چه دکتری رفتین طب سنتی؟هنوطم توده ها هست یا کوجیکتر شده؟

ببین من ۲تا توده داشتم دکتر طب سنتی که رفتم بعدازیه مدت رفتم ماموگرافی دیدم جفتش بشدت کوچیک شده باید بازم برم ببینم چقد شده.. من یه دکترطب سنتی از همدان میومدیه گروهی که آشناشون بود میاوردنش خونه جمع میشدن بقیه آشناها هم هم خبر میکردن یروزه همرو ویزیت میکرد میرفت مطب نداره فک کنم اسمش آقای بابایی یادمه تلفنی هم جواب میداد  اون چیزایی که گفت یکماه انجام دادم کیستام کوچیک شد... ولی دیگه گفتن بخاطر کرونا نمیاد 

تلگرام ندارم  من فروردین رفتم سونو دادم وقتی سونو رو دید گفت سه ماه دیگه دوباره سونو بده

اها باشه عزیزم پس همینجا نزدیک عصر اینا ساعت ۴ میام میپرسم ببینم نمونه برداری کردید یا گفتن نمیخاد 

فقط مال شمام توده هیپواکو؟میکروکلسیفیکاسیون هم داره؟یا نمیدونید ایناشو

ببین من ۲تا توده داشتم دکتر طب سنتی که رفتم بعدازیه مدت رفتم ماموگرافی دیدم جفتش بشدت کوچیک شده باید ...

اهاا مرسی عزیزمم اسمشم‌میگید ک شمارشو از تو گوگل درارم .

اها باشه عزیزم پس همینجا نزدیک عصر اینا ساعت ۴ میام میپرسم ببینم نمونه برداری کردید یا گفتن نمیخاد&n ...

امروز میرم سونو فقط اندازشو ببینم 

شنبه میرم پیش دکترم برا امروز نتونستم وقت بگیرم

نه اینا رو نمیدونم 

نگران نباش اونجا ازبس همه نمونه میدن قیافه هاشونو ببینی خیلی عادی و راحتن یعنی اذیت شدن‌ تو چهرشون نیست

میشه ادرسشو بدید 

عزیزم این دکتره از همدان میومد یروز میموند میرفت مطب نداره..اسمش آقای بابایی

درمانی که بمن داده شاید مناسب شمانباشه 

فقط اینو بگم که میگفت اکثرااین کیستابخاطر سردی بدنه یه رژیم غذایی بهم داد که خیلیم سخت نبود و روغن سیاه دانه اصل که میتونی همه حاگیر بیاری اینو اگه بتونی بوشو تحمل کنی هرشب تا ۲۰روز یایک ماه بزن به سینه فرداش بشور خیلیییی تاثیرداره... و یه پودربمن داد گفت بریز توی آب هویج بخور این تمام چیزایی بود که بمن داد