دخترا من اونروز با خواهرم رفته بودیم بیرون قشنگ در حد متوسط به خودم رسیده بودم(کلا خوش لباسم) بعد اومدنی از سر خیابون رفتم میوه فروشی میوه خریدم تا حالا اونجا نرفته بودم بعد این پسره با چه زبون و احترامی منو راهی کرد. امروز رفته بودم دوباره میوه بخرم ولی بد ن ارایش و معنولی رفتم کاملا عادی رفتار کرد. واقعا چرا اینجوریه؟مگه ارزش ادم به ارایش و لباسشه😐
فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمیگذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله دیگه الان طوری شده که آرایش بکنی احترامت بیشتره اما یه کار دیگه بکن من خودم تند حرف می زنم انگار مثلا عصبانیم طرف خودشو جمع می کنه
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
راستش نمیدونم چی بگم ولی برا خودمم دقیقا این پیش اومده درحالی که میبینی اینجوری نیس آدم نمیدونه واقعا تو دلشون چه مشکلایی دارن مردم
وقتی افسرده شدم،مامانم میگفت چشم خورده!دکتر میگفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . ! ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)
خاصیت ظاهر همینه بخاطرهمون خداوندمیگه تواجتماع حجاب کنید من احترام اون آقارو عین بی احترا ...
ولی به نظر من در حالت کلی در بین اقایون و خانوما هم همینطوره هر کسی گوشی و ماشین درس درمون داشته باشه سر و وضعش مناسب باشه بهش احترام خاصی قائلن حالا به دور از جنسیت. کلا اقا برا اقا یا خانم واسه خانم ربطی به جنسیت و این حرفا نداره
بی حجاب ینی لخت. ما هم حجاب داریم ولی چادرو اضافی میدونیم
خب شما کلا به خودت نباید میگرفتی این حرفو اگه حجاب داری حجاب لزوما چادر نیس من خودمو گفتم که چادر گفتم
واقعا داستان چیه که یکسری اینقدر راحت راجب چادر گارد میگیرن و به نظر خودشون درسته اما ما که راجب بی حجابی حرف میزنیم قطعااا تمام صحبت ما نادرسته و اونا حق دارن
چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند. گاندی