2777
2789
عنوان

کنکور۱۴۰۱

89 بازدید | 2 پست

📢 کارزارِ بزرگ درخواست برکناری رییس سازمان سنجش، جناب آقای پورعباس

🔹 در پی تخلفات گسترده در کنکور تجربی ۱۴۰۱

🔻 در بخشی از متن این مطالبه آمده است:

📃 مطالبه فوری ما از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات و اصل ۹۰، این است که رئیس این سازمان را برکنار کنند چراکه نه تنها نتوانسته یک کنکور امن را برگزار کنند، بلکه همچنان فجایع رخ‌داده که اظهر من الشمس است را تکذیب کرده و واکنشی به آن نشان نمی‌دهند؛ درحالی که حداقل انتظار داوطلبانی که سرمایه تلاش چندساله خود را در خطر می‌بینند و نگرانند که تقلب‌های گسترده رخ‌داده رتبه آنان را تحت تأثیر قرار دهد، عذرخواهی ریاست سازمان و استعفای ایشان می‌باشد. ایشان چندین ماه است که در مصاحبه‌های مکرر با خبرگزاری‌ها و رسانه ملی، اعلام می‌کردند امنیت کنکور امسال به طور کامل برقرار خواهد بود و اتفاقات سال گذشته تکرار نمی‌شود اما اتفاقی به مراتب بدتر از آن رخ داد.

✍ اگر نمی خواهید ثمره تلاش و آینده جوانان ایران با بی کفایتی مسئولان و گسترش تقلب در کنکور تباه شود،

🌐 امضا کنید و برای دوستانتان بفرستید:

https://www.karzar.net/48098

تقلب همیشه بوده و خواهد بود چون بیشتر این افراد من و شما نیستیم و خودشونن 

این برکنار بشه چیزی به ما نمیرسه و بعدی هم همین خواهد بود شک نکن قرار نیست کسی بیاد ک اوضاع رو بهتر کنه.....

عارضم بوعلی سینا را ندیده اید!؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید