2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم هر روز خونه ماس برا شام و نهار منم که هفته ای دوبار میرفتم پنجشنبه و دوشنبه ها اونجور بهونه می ...

چرا؟؟خونتون رستورانه یا هتل؟؟خانواده ات مشکلی ندارن با این میزان رفت و امد؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
نه نزاشت بخونم

میتونی جدا بشی؟؟ هنوز نامزدی کاش خودتو نجات بدی.. 

بخدا حیف بچگیه شماست ک اینجوری داغون بشه.. 

شما کلی راه واست هست هنوز هیچی نشده شوهر اونم همچین شوهری میخوای چیکار اخه؟ 

درستو بخون کلاس برو حتی برو کار کن اینده اتو بساز.. هدف تعیین کن واسه خودت دنبال علایقت برو.. دنبال نوجوونی و شیطنتاش و تجربه هاش باش.. دنیا خیلی چیزای قشنگتری الان برای شما داره تا سرو کله زدن با یه مرد گنده و مادرشوهر و مسئولیتای ازدواج و حاملگی و بچه داری و... 

خیلی حیف میشی بخدا.. 

رسم ما اینه ک تو مای بیبی حلقه میندازن 20 سالمون بشه میگن ترشیدس هیشکی نگرفتش 

بخوای بخاطر حرف مردم زندگی کنی باید سرتو بزاری بمیری حتی اونموقع هم پشتت حرفه 

کی از خدا کامل تر؟

مردم پشت خداهم حرف میزنت

چه بگویم....؟ نگفته هم پیداست...!
100 درصد خانواده ها و اون موجود نری ک دنبال کودک همسره مقصرن و این حکومتِ فلان فلان شده...  چج ...

بعد اون موقع من تاگیک زدم گفتم خبر از واح این دختر 13 ساله رو که الان 4 تا بچه داره تو سن 21 سالگی شنیدین؟؟ 

می ان تاپیک رو ترکونن که شما چی کار دارید شاید 13 ساله اندازه 40 ساله بفهمه؟! 😏😏😏😏

میتونی جدا بشی؟؟ هنوز نامزدی کاش خودتو نجات بدی..  بخدا حیف بچگیه شماست ک اینجوری داغون بشه..& ...

عزیزم بنظرت کسی ک بخواد درس بخونه بخاطر ی ازدواج کردن از درسش میگذره؟ن بخدا!این خانوم تصمیمشو گرفته چرا حرص بیخود میخورین

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
نصف بیشتره مطلقه های کشور زیر ۱۹ سالن من چی من که اندازه خر سن دارم چرا نمخوام الان ازدواجکنم

من خودمم اندازه خر سن دارم ازدواج نکردم ودوستدهم ندارم اما اطرافمون هستن دوازده سالشونه دنبال شوهر میگردن

چطوری اخه اون روز بهم گفت به چشمم آلا بولا میای منم برخورد بهم خونشون بودم ساکت نشستم زنگ زد به پدر ...

خاک تو سرت 😐

چرا اینطوری بهش گفتی

اصلا نباید جواب میدادی چند بار جواب ندی دیگه هیچی نمیگه البته باید بزاری کف دست شوهرت همشو 

درخواست دوستی قبول نمی کنم.
میتونی جدا بشی؟؟ هنوز نامزدی کاش خودتو نجات بدی..  بخدا حیف بچگیه شماست ک اینجوری داغون بشه..& ...

نه نمیتونم چون عاشقشم و اونم دوسم داره وضع مالیمونم خوب نیس 

دخترا خودشون از خداشونه زود ازواج کنن ما چرا حرص بخوریم

ایشون سنش کمه!!! 

خانواده و قانون باید جلوی این فاجعه هارو بگیرن! 

ادم تو 15 سالگی که متوجه ی این چیزا نیست.. نابالغه و خام.. 

دخترا خودشون از خداشونه زود ازواج کنن ما چرا حرص بخوریم

البته خانواده ها ک صددرصد مقصرن ولی نه بخاطر ازدواج زود بخاطر تربیت غلط 

مورد دیدم دختر ۱۳ ساله با پسره رو داخل خونه  پلیس گرفت پدر و مادرش مجبور به رضایت برای ازدواج شدند این خانواده صددرصد بخاطر تربیت غلطش مقصره 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد