2777
2789
همش مقصر خانواده ها هستن  اخه یعنی چی کی با ازدواج درست میشه

100 درصد خانواده ها و اون موجود نری ک دنبال کودک همسره مقصرن و این حکومتِ فلان فلان شده... 

چجوری میتونن اخه هرجوووور فکر میکنی نمیفهمی از کجا میاد این حجم از جهالت و بی رحمی!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا😂😂

بخدا😂

تجربه اقدام و بارداری و سقط دارم و سونو و آزمایش بلدم تفسیر کنم کمک خاستین بگین🩺           ژینا‌گیان,تونامری,ناوت‌ئه‌بیته‌ره‌مز . .           من یه INTJ  منطق گرام با من از عشق حرف نزنید🥲. درخاست دوستی ندین❌ اینکه از مشکلاتم با همسرم میگم دلیلی نمیشه که بخام خیانت کنم درخاست نده آقای محترم🤢           کسایی که تو تاپیک های کودک همسری میگن ده سالمون بود ازدواج کردیم هشت تام بچه داریم راضیم احترام بزارید . مثل سگ دروغ میگن . یاد بگیرید به هر چیزی احترام نزارید کودک همسری همون آدمخواریه فقط خوردن روح آدم :)        بیاین ما بدبخت بیچاره ها بچه نیاریم شاید نسل بدبختی منقرض شد و دنیا شاد شد...به جای اینکه تو بارداری قرآن بخونی تا فرزند صالح بیاری قبل بارداری کتاب تربیت فرزند بخون مشاوره برو و حسابتو پر پول کن قول میدم فرزند صالح بیاری❤️     
غریبه ک نبود از اولش همسایه بودیم خوانواده ها همو میشناختن میگف وقتی یه دو ماهگی بودی لالایی میگفتم ...

خوب خودش هم میگه یعنی میتونست حکم پدرتو داشته باش اصلا راه نداره ازدواج نکنی؟

عزیزم دور از جونت مگ حیوون درنده ایی ک ازت بترسه😐😐😐فقط احترام بذار یک جوری رفتار کن متوجه بشه شما انسان بالغی هستی وگرن بخوای کولی بازی دربیاری از چشم میفتی ،یک عمر قرار زندگی کنی ،زمدگیتو تلخ و خراب نکن 

تنها یه راهههه تضمینی 

شوهرتو بکش سمت خودت 

مادرشوهرت گفت بالا چشمت ابروعه با پسرش طرف باشه 

بخدا دیگه تووو نمیگه بهت ازتم میترسه مث سگگ 

جاریم مگ چکا کرد همین 

هرکاری عروسه گفت کردن 

برداشت ب مادر شوهرم گفت اگ ب خرفم گوش ندین ارزو دیدن پسرتو ب دلت میزارم الانم مادرشوهرم یه بردست براشون 

عوضش من شوهرم جونش برا خانوادش در میره اصن پشت من نیست ..

چه بگویم....؟ نگفته هم پیداست...!

حواست باشه کاری نکنی که بعدا پشیمون شی خودت و از چشم همشون بندازی مخصوصا شوهرت 

درضمن هر چی گفت جوابشو نده اصلا بدشو نگو هیچ جا 

هر کاری کرد تو حالتی که شوهرت و خر کردی بهش بگو و بگو که ناراحتی 

درخواست دوستی قبول نمی کنم.