2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سه نقطه کجاست اصلا نمیبینم من 

پایین هر پست تا سه دقیقه هست برای ویرایش و حذف بعدش دیگه نمیشه پاک کرد فقط میشه گزارش زد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

سلام عزیزم  چقدر مادرشوهرت  بی جنبه هست زنگ زده به مادر پدرت مگه تو بچه مدرسه ی هستی زنگ می زنه میگه مادر پدرت بیان زیاد سر به سرش نذار  عزیزم از تو سن بالاها حریف مادرشوهر نشدن می خواد بفهمونه تو بچه ی زنگ می زنه به مادر و پدرت  مادرشوهرت میگه آلا بولا می ببینمت  بگو خودت چیه هستی  یه مادرشوهر خون آشام دختر من بودی چنان می کردم الا بو لا گفتن یادش بره شب ها با قرص خواب بخوابه  عزیزم ۱۵ساله  رو دادن شوهر مادرشوهر الا بو لا کنه 

پایین هر پست تا سه دقیقه هست برای ویرایش و حذف بعدش دیگه نمیشه پاک کرد فقط میشه گزارش زد 

اهان اره متوجه شدم الا ک توضیح خوبی دادی

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
همیشه برام سوال بود چطور کسی که حتی اجازه رای دادن رو نداره چطور میتونه چنین تصمیماتی بگیره ؟

دقیقا منم‌ با همین مسئله مشکل دارم نه حق رای نه گواهی نامه نه حق تصرف در اموال بعد ازدواج ک یکی از مهمترین تصمیمات زندگیه 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
خودش الان ک 15 سالشه راضیه! 3 سال دیگه نهایت 5 سال دیگم راضیه بنظرت؟؟؟ 

گفتن من یا شما فایده ای داره بنظرت؟خودش راضی خانواده اش راضی خطبه ی عقد خونده شده و ...کار از کار گذشته 

ازدواجهای زیر ۲۰ سال حدود ۳۰ سالگی پشیمون میشن حتی پشیمونم نشن یهو کلی حسرت تو دلشون زنده میشه

خودش الان ک 15 سالشه راضیه! 3 سال دیگه نهایت 5 سال دیگم راضیه بنظرت؟؟؟  

شما چی؟تضمین میکنی با طلاق گرفتن خوشبخت بشه؟اونم با خانواده و فرهنگی ک ازدواج نکردن تا ۲۰ سالگی رو نشونه ی دیر شدن وقت ازدواج میدونند؟

من صپددرصد مخالف ازدواج زیر ۲۰ سال هستم نه بخاطر اینکه بگم هر کی بالای ۲۰ ازدواج کرد حتما خوشبخته و زیر ۲۰ حتما بدبخت چون اون چیزی ک خوشبختی رو تضمین میکنه سن ازدواج نیست 

اتفاقا ممکنه از خیلیها حتی خوشبختتر باشه فقط مخالفم چون ظلم به خودشه چون سنش برای قبول مسئولیت یه زندگی خیلی کمه و خب در  سنین بالاتر ممکنه خسته بشه یا همیشه یه حسرتی همراهش باشه