2777
2789
نه نمیتونم چون عاشقشم و اونم دوسم داره وضع مالیمونم خوب نیس 

اخه عزیزم تو 15 سالگی عشق و عاشقی چیه اونا همش اختلالات هورمونیه.. 

بشین درست رو بخون.. میدونم وضع مالیتون خوب نیست ولی این ادم به دردت نمیخورههههه

حتی نمیزاره درس بخونی معلومه نوکر و کلفت میخواد. 

بعد اون موقع من تاگیک زدم گفتم خبر از واح این دختر 13 ساله رو که الان 4 تا بچه داره تو سن 21 سالگی ش ...

اگه مردم اینجوری نبودن ک خب جزو داغون ترین کشورای دنیا نبودیم عزیزم! مام میشدیم سوئیس! 

مردممون خیلیاشون واقعا مشکل دارن.. 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن عزیزم حرفای صد من ی غاز بقیه رو

هر کسی بنا بر فهم و شعورش باید ازدواج کنه و اگه به این فهم رسیدی خیلی هم عالیه اعتماد با نفستو ببر بالا ولی کاش با سیاست و زبون بازی و رفتن پیش مشاور درستو ادامه بدی ینی شوهرتو راضی کنی ک بزاره

من خودم دختری میشناسم توی ۱۵ سالگی ازدواج کرد انقد پخته و با فام و شعور رود ک الان مادرشوهرش هر میشینه و پا میشه همش میگ اگه خانواده ما یک چیز داشته باشه که به خاطرش بخایم چشم بخوریم اون عروسمه...

فقططط سعی کن سیاستتو ببری بالا یا اینکه مدام کتاب بخون

سن فقط یک عدده توی این دنیا ریختن ۴۰ ساله‌هایی ک اندازه یک ببخشید بز هم نمیفهن!!

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
میتونی جدا بشی؟؟ هنوز نامزدی کاش خودتو نجات بدی..  بخدا حیف بچگیه شماست ک اینجوری داغون بشه..& ...

بی خیال خودش راضیه مشکلش فقط مادرشوهرشه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
عزیزم بنظرت کسی ک بخواد درس بخونه بخاطر ی ازدواج کردن از درسش میگذره؟ن بخدا!این خانوم تصمیمشو گرفته ...

عزیزم حالا ایشون یه اشتباهی کرده بالاخره منم وظیفه ی خودم میدونم جای اون خواهر بزرگتری ک نداره اینارو بهش بگم.. چی میشه مگه؟ 

عزیزم با توجه به سن کم تون , مادرشوهرت بیشتر اذیتت میکنه , من نظر خودمو میگم امدوارم کسی ناراحت نشه , اینکه هدیه هارو برداشته و نداده خیلی کار زشت و بی جایی انجام داده و شما هم چیزی نگفتید . اینکه از خانواده بریدی و به سمت ازدواج رفتی هم باید بدونی که ازدواج معجزه نمیکنه و همین طور که میبینی مشکلات خودشو داره . بنظرم پیش یه مشاور خوب برو . مشکلت رو با خانواده حل کن . اینکه هرشب خونه شما باشن زود روتون باز میشه . احتمالا مادر شوهرتون هم از شما زیاد خوشش نمیاد و اگه هم راضی باشه فقط میخواد تو مشت بگیره هم خودتو هم خانواده تو . تا عروسی نکردی مسائلت رو حل کن . نزار همسرت بفهمه با خانوادت مشکل داری . پسر ۲۴ ساله بچه نیس که ازت دفاع نمیکنه پیش مامانش . فقط حواست به خودت باشه تا عروسی نکردی یوقت به قول گفتنی بند رو آب ندی . بیشتر دقت کن رو انتخابت و تصمیمات . هرچی باشه خانواده آدم هر حرفی هم بزنن از دوستیه . ولی‌ خانواده همسر نه 

بعد اون موقع من تاگیک زدم گفتم خبر از واح این دختر 13 ساله رو که الان 4 تا بچه داره تو سن 21 سالگی ش ...

خیلیا اینجا فکر میکنند دختری ک فرق ناحیه تناسلی زن و مرد رو بفهمه وقت شوهرشه 

چ توقعی داری از ادمایی ک هنوز نمیدونند بلوغ جنسی با بلوغ فکری فرق داره؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
من چقدر موافقم ... نمیتونم زن و شوهر ۱۵ و ۲۴ رو کنار هم تصور کنم حتی

همین چندتا پست اون ور تر گفتم الان یه عده می یان تو تاپیک میگن کی گفته بعصی 15 ساله ها اندازه 40 ساله میفهمن... 

دقیقا یه موردش اومد تو تاپیک همنی پست رو گذاشت.. 

اخه کدوم 13 ساله ای اندازه 40 ساله میفهمه؟!! 

بابا مغز انسان با تجربیات و سن تکامل پیدا میکنه... 

دختری که هنوز تو سن بلوغه تجربه کار و تحصیل و اینا نداره

.. 

چه میفهمه از زندگی؟ 

نه نمیتونم چون عاشقشم و اونم دوسم داره وضع مالیمونم خوب نیس 

تقصیر شما نیست شما بنا به اقتضای سنت داری رفتار میکنی.. 

ای تف تو این قانون تهوع اوری ک میزاره یه دختر بچه زندگی و اینده اش اینجوری تبااااه بشه..