2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 77 پست
پشیمون نیستی از اینکه بچه آوردی زندگی بدون بچه بهتر نبود ؟

نه اصلا وقتی شیرین زبونی میکنه و یهویی میاد بوسم میکنه و بهم میگه دوستت دارم جونم براش درمیره 

خودم که دعواش کنم یا صدا بلند بدم خیلی ناراحت نمیشم بعدش ولی اگه باباش دعواش کنه چشم غره میرم که چرا دعوا پسرم میکنی😁 البته نمیذارم پسرم بفهمه که طرفداریشو میکنم جلو باباش

بی توقع مهربان باشیم...

منو و شوهرم بعد دوازده سال زندگی با وجود سه تا بچه بازم مثل قبل عاشق هم هستیم و جونمون برا هم در میره

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی نشین به این چیزا فک کن افسردگی بعداز بارداری میگیری اینجوری شوهرتم ازت سرد میشه

نه تنهادیگه۱۸ سالم نیست😐بلکه ۱۹ و۲۰وحتی۲۱هم رد کردم🥲توروخدا یه دیقه وایسیم ببینم چی داره میشه!!😵‍💫

عقل‌ داشته باش دختر جون 

شما هم دیگه رو دوست دارید 

این بچه ثمره عشق بین شما دوتا هست .

چی میگی؟؟؟

اینقدر عذاب دادن خودت معنی نداره ها 

ممکنه افسردگی پس از زایمان باشه 

دنبال درمانش باش 

و بدون که مثلاً من هرگز بچه نمیخوام و بچه ندارم ولی این به معنی بد بودن بچه ها نیست 

هر حرفی رو معنی و برداشت شخصی نکن و به خودت نگیر 

از زندگی لذت ببر 

اینجا اگر مادر ها شکایت میکنن دنبال راه حل میگردن نه اینکه از بچه ناراحت هستن

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

مال من که بهتر از قبل شد چون همش تحقیر وتوهین بودتا خدا برام معجزه شو نشون داد دیدت رو عوض کن اگه بچه نداشتی سالهای آینده ممکن بود از هم جدا بشید وعلاقه وعشق جای خودشو به تنفر می داد

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

عزییییییزم این حس حال طبیعیه غذاهای طبع گرم زیاد بخور اصلا سردی نخور 

آهنگ گوش کن مدیتیشن کن 

این حس ‌حالتم تا دو سه ماه دیگه تموم میشه 

بچه اتفاقا عشق بین زن شوهر زیاد میکنه چون یه نقطه اشتراک جدید دارین که جفتتون بهش وابسته این 

چون دردسر بزرگ کردنش زیاده همه غر میزنن ولی اصل داستان چیز دیگه آیه

طبیعیه الان افسردگی داری منم تا دوسالگی بچه ها  کارم گریه و ناله بود الان ۵ سالشونه از قبل هم شوهرم عاشق ترم شده و رابطه‌مون بهتر

هـر آنچـه مـا را نمـی کشد ، ضعیـف ترمان میـکند.  بلـه اینگونه است ، بیـایید جلـوه دادن آسیـب ها و ضـربه ها به عـنوان یک درس زنـدگی و هـدیه ای که باعث قـوی تر شدن ما شـده است را متـوقف کنیم . لـزوما اینگـونه نیست کـه هـر آنچـه مـا را نمـی کشد، قَـوی ترمان میکـند...!

دخترم از وقتی به دنیا اومده درگیر بیماری بودم همش حسرت میخورم بچه گیشو ندیدم راه رفتنش  و بزرگ شد و ما متوجه نشدیم تو چطور دلت میاادددد لامصب اون بچه میشه همه زندگیت .وقتی شد سه چهار ساله میشه کل نفست الان شوهرم میگه فقط دخترم بال در میارم اینقدر عاشقانه بچمو دوست دارم که شوهرم میگه اول دخترم بعد تو .تازه کلی ذوق میکنم.من حاضرم دوباره بچگی بچم برگرده با عشق راه رفتنشو ببینم چهار دست و پاشو.ما بچه دو ثانیه کنارم نباشه روز مرگ منه.خدایی بچه اخه بچه🥺🥺🥺🥺🤯🤯🤯🤯

ای جان ایشالا عشقتون پایدار باشه دلگرم شدم بااین حرفت 

فداتشم عزیزم♥️شماهم اینجوری فکر نکن به مرور زمان افسردگی میگیری سعی کن با خانواده شاد باشی و از بودن بچت لذت ببری 

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

هنوز اولشه وارد یک مرحله سخت وجدید زندگی شدی اتفاقا اون بچه عشق شما را بیشتر میکنه به همدیگه به این فکر کن همسرت الان بابای بچه ات هم هست پس تعلقتون بیشتر شده این حالتهات کم کم بهتر میشه و اونوقت میبینی بیشتر از قبل به هم وابسته و علاقمند شدین 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

وای واییییبیی اسی این حرفا چیه عزیزم من از وقتی بچه دار شدم عاشق تر شدم بچه دومی که اومد بیشتر از قبل عاشق تر شدم دیگه میترسم بچه بیارم بیشتر عاشق بشم دیوونه بشم،😍🤭

اتفاقا بچه پدر مادرو بهم نزدیک می‌کنه خیلی نگران چی هستی تعجب میکنم عزیزم خوش باش از تک تک ثانیه هات کنار همسرم فرزندت لذت ببر 

عشقتون پایدار و شعله ور باشه خواهری