2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 77 پست
عزیزم نی نی خوشگلت یه ساعتایی تو روز خوابه مخصوصا الان که کوچولوعه ساعتای زیادی میخوابه اون ساعت ها ...

اینقددددد انرژی ازت میگیره ک ی ساعتی هم خابه مثلل جنازه می افتی دیگه نایی واسه این کارا نمیمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی میشه چیکار باید بکنم وای بخدا به خودکشی فکر میکنم دارم شوهربیچارمو اذیت میکنم بااین کارام

یکم آروم باش عزیزم

من وقتی باردار بودم وقتی همسرم قربون صدقه بچه میرفت من حسودیم میشد به مامانم میگفتم دوست ندارم قربون صدقه بچه میره طاقت ندارم اینقدر دوستش داشته باشه مامانم میگفت خیال میکنی بذار دنیا بیاد اگه بهش اخم بکنه جونت درمیاد واقعا هم همینطور شده😁 عاشق همسرمم ولی عشق و مهرمادری یه چیز دیگه هست درسته الان نوزاده دردسراش زیاده وقت زیادی ازت میگیره ولی همین کوچولو میشه همدم و رفیقت 

الان هم عضو جدیدی وارد زندگی تو وهمسرت شده این کوچولو ثمره عشق شماست چرا باید باعث بشه که عشقتون کم بشه اصلا اینطور نیست اتفاقا دلگرمی و عشقتون رو نسبت به همدیگه بیشتر میکنه 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
یجایی خوندم سعی کنین جلو بچه هاتون ب همسرتون ابراز علاقه کنین تا اونام یاد بگیرن  بنظرم این اص ...

حرفتون متین ، ولی بچه های الان ببینن میگن اه اه حالم بهم خورد 

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

ابجی این حرفا چیه ؟بچه خودته منم دقیقا باخانومم این مشکلاتو دارم به بچه ها خیلی اهمیت میده بارها هم بهش گفتم ولی وقتی فکر میکنم‌بچه های خودم هستند لذذذت میبرم که کسی هوای بچه هامو داره ،اره مبشه عاشق هم بچد با وجود بچه هر از گاهی بچه هاتو بزار خونه بابات با اقات برو بیرون لذت ببر از زندگیت با اقات

علی،شیرازی🙏خداوندا قلب و روح وچشم مارا پر کن از صداقت، پاکی ،انسانیت🙏

عزیزم این یه چیز عادیه

بالاخره یه نفر جدید وارد خونه و زندگی دونفره شده که از همه لحاظ وابسته به مادره و تمام وقت وانرژی مادرو میگیره 

کم کم بزرگ میشه و این وابستگی هم یواش یواش کمتر میشه تا به این شرایط جدید بخوای عادت کنی طبیعیه که طول میکشه

والا منم موقع تولد بچه اولیم ازبس که بی قرار و ناآروم بود شب وروز نداشتم و همش خودمو لعنت میکردم و میگفتم دیگه غلط کنم بچه بیارم ولی الان باردارم و پسربزرگم سه سال ونیمشه😁

بی توقع مهربان باشیم...
یجایی خوندم سعی کنین جلو بچه هاتون ب همسرتون ابراز علاقه کنین تا اونام یاد بگیرن  بنظرم این اص ...

دقیقا باید عشق و محبت پیش بچه باشه ک یاد بگیره چون بچه ها یادگیریشون از طریق دیدنه ن امر و نهی... البته در حد تعادل و حد و مرزی...

بچه ها هم نمی آوردید، زندگیتون یکنواخت می شد، دلخوشی نداشتید ، از هم سرد می شدید

الان ولی یه عشق مشترک دارید، دلیل خوشبختی

خدا براتون حفظش کنه 

انقدر زندکی ها بخاطر نداشتن بچه به هم خورده، نمونش خودم من 

ما خیلی عاشق همیم خیلی زیاد خدا کنه اینجوری بشه خدا کنه 😔

دوست عزیز بچه ی نعمتیه ک خدا ب بنده هاش میده و باید قدردان این نعمت الهی باشیم.ن تنها فاصله بین زوجین نمیندازه بلکه باعث استحکام رابطه میشه...شما ب همسرت و ب بچت عشق بده این افکارو از خودت دور کن ک هیچکدوم اذیت نشین و باهاشون شاد باش اون بچه ی تیکه از وجود خودت و همسرته مثل الماس مواظبش باش و سیاست خانومانه فراموشت نشه...موفق باشید...