2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 77 پست
عزیزم یارو وقتی مشکل داره تاپیک میزنه راه حل میخواد از خوبی ها و حالت های عادی زندگیش با بچه که تاپی ...

اینجا منو افسرده کرد لعنت ب این سایت کاش هیچوقت بااینحال آشنا نمی‌شدم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آره میشه مثل قبل شد، رابطه عاشقانه ساختنی عزیزم، اینقد گریه نکن، به خودت مسلط باش

کی میشه چیکار باید بکنم وای بخدا به خودکشی فکر میکنم دارم شوهربیچارمو اذیت میکنم بااین کارام

بشین کنارش و بگو خوشحالم که عشقمون ثمره داره 

هر وقت نگاش کنم تو رو درونش میبینم 

خدایا شکرت که خدا هر دوتون. رو داده 

یکم سیاست داشته باش خودتو جوری نشون نده که کم اوردی 

به خودت اهمیت بده 

نزار موج منفی بیاد سراغت 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
کی میشه چیکار باید بکنم وای بخدا به خودکشی فکر میکنم دارم شوهربیچارمو اذیت میکنم بااین کارام

عزیزم نی نی خوشگلت یه ساعتایی تو روز خوابه مخصوصا الان که کوچولوعه ساعتای زیادی میخوابه

اون ساعت ها دست شوهرت و بگیر ببر تو اتاق بغل کن ماچش کن باهاش حرف بزن تا سبک شی

خودت چی فکر میکنی؟ اگه برنامه ریزی  و مدیریت داشته باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد

خودم دیگه فکری ندارم همش خوندم گفتن مواظب باشین بچه میارین مااوردیم زندگیمون خراب شد مثل قبل نمیشه هیچ وقت بخدا این حرفا دردمو صدبرابر می‌کنه چرامیان این حرفارو میگن نمک رو زخم میپاشن 

وقتی بچه بزرگ شه یکم عاقل شه زن و شوهر چطور کار عشقولانه و ابراز علاقه کنن؟ 

یجایی خوندم سعی کنین جلو بچه هاتون ب همسرتون ابراز علاقه کنین تا اونام یاد بگیرن 

بنظرم این اصلا عیب نیست

عشق ورزیدن ب همسر بلد باشه بهتر از اینه که باهاش دعوا کنه و فش بده

شما خودت بچه داری ؟

نه عزیزم بچه ندارم.

ولی دیدم افرادی که بچه داشتن و تا سن بالا عاشق هم موندن.

تو با لاک نماز بخونی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! مريض باشی و روزه نگیری خدا قبول ميكنه اما بنده اش نه! چادر سرت نذاری و به خدا فکر کنی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! میدونی مشکل از کجا شروع شد؟ اونجایی که بنده هاش یادشون رفته "قضاوت" مخصوص "خداست" نه اونا...

اول اینکه گریه زاری رو بذار کنار، واسه زندگیت برنامه ریزی کن، قوی باش، الان تو توی یه شرایط جدید هستی که قبلا تجربه ش نکردی تا برگردی سر روال عادی کمی طول میکشه. صبور باش، 

بهشت اجباری

تاحالا ندیدم مادری ب بچه خودش حسادت کنه اونو مانع بدونه😐

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡