2821
2789
عنوان

میشه بیایین 😔

138 بازدید | 16 پست

اومدیم شهر دیگه نمیدونم چرا تازگیا اعتماد به نفس ندارم اصلا دوس ندارم از خونه بیرون بیام .حس میکنم از بقیه پایینترم حس بدی دارم ...هیچ دوست و اشنایی هم ندارم 😭😭😭

عضو گروه نارنجی 🍁🍁🍁 وزن شروع91 🍂 وزن فعلی87.75🍂وزن هدف۷۰ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چرا باید فکر کنی از همه پایینتری اونم جایی که همه غریبه ان ، سعی کن خودتو بکشی بالا ، حالا یا تیپتو عوض کنی یا مدل حرف زدنتو یا هر چی ک فکر میکنی به درد شرایط الانت میخوره 

خب چرا باید فکر کنی از همه پایینتری اونم جایی که همه غریبه ان ، سعی کن خودتو بکشی بالا ، حالا یا تیپ ...

ماشین ندارم همه مدل بالا دارن 😭😭😭این یکیش

ماشین ندارم همه مدل بالا دارن 😭😭😭این یکیش

یا ابلفضل ، اینکه خوبه یعنی اگه تا دیروز به فکر پیشرفت نبودی بعد این باید تلاش کنی خودتو بکشی بالا ، پس محله خوبی رفتی 

یا ابلفضل ، اینکه خوبه یعنی اگه تا دیروز به فکر پیشرفت نبودی بعد این باید تلاش کنی خودتو بکشی بالا ، ...

بالا شهر 😭😭😭خودمو بکشم یه پراید دست دو میتونم بخرم هوفففف همه اینجا خانما BmV. پورش . 207و....دارن

بالا شهر 😭😭😭خودمو بکشم یه پراید دست دو میتونم بخرم هوفففف همه اینجا خانما BmV. پورش . 207و....دار ...

خدایی اعتماد به نفس به ماشین نیست ، مهم اینکه خوشگلی قدتم ک بلنده ، خوش تیپم ک باشی حله ، حالا حتما مگه باید ماشین داشته باشی 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز