2777
2789
عنوان

حس میکنم که ....😞😞

176 بازدید | 16 پست

خودم مقصرم به خاطر مشکل. جنینم .  حس میکنم قرص ضد اسیدو قرص معده و دمیترونی که برای راحتی. خودم خوردم باعث. مشکله بچمه عذاب وجدان دارم 😢  مشکلش ان تی بالا شه. ی کیست توی گردنش داره  و قراره به زودی نفسشو ازش بگیرم😭😭😭  حتما. توی کار خدا حکمتی هست که زنه باردار باید بالا بیاره. باید معده اش درد بگیره معده اش بسوزه اما من سعی کردم با دارو جلوی اینا رو بگیرم و الان عذاب وجدان دارم که چرا دارو ها رو خوردم 😢😢احساس میکنم دلیل مرگش منم 😞 ای خدا حالم بده خیلی بدهههههه. دارم دیوونه میشم سونوگرافی اول برای تشکیل قلب همچی خوب بود ولی سونوی ان تی ........  بد ترین لحظه ی عمرم بود وقتی دکتر سونو گفت برو دنبال کارای سقط 

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

حتی اگه تو هم مقصر باشی خب عمدی که نبوده نمیدونستی خودت

ان شاءالله بارداری بعدی بیشتر مراقب خودتو و نی نی نازت هستی و سالم میاد تو بغلت❤

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قرق دمیترون مشکلی نیس دکتر ب باردارا میده ولی دارو اسید  معده چرا آخه

دکترم داده بود. اسید معده ام خیلی بالاست 

عزیزدلم اصلا و اصلا به خودت عذاب وجدان نده، این قرصا رو اکثرا تو بارداری میخورن، من خودم میشد روزی 5 تا دمیترون میخوردم، مشکل جنینت اصلا ربطی به قرصایی که خوردی نداره... 

کاش یه جا دیگه بری سونو... ان شالله هر چی خیر و صلاحته برات پیش بیاد

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
حتی اگه تو هم مقصر باشی خب عمدی که نبوده نمیدونستی خودت ان شاءالله بارداری بعدی بیشتر مراقب خودتو و ...

ممنونم عزیزم. به خدا خیلی اذیت میشدم. تقریبا 45 دیقه از بیمارستان فاصله داریم و اگه قرص دمیترون نمیخوردم همچی همچی رو بالا میاوردم حتی اب بزاق دهنم. و باید یکی بود ومنو میبرد بیمارستان تا سرم غذایی بزنم ولی. شوهرم سر کار. شهر دیگه میرفت خودمم نمیتونستم برم دارو میخوردم که یکم بتونم غذا بخورم بچم ضعیف نشه 

عزیزدلم اصلا و اصلا به خودت عذاب وجدان نده، این قرصا رو اکثرا تو بارداری میخورن، من خودم میشد روزی 5 ...

سه بار سونو شدم عزیزم. اما همش یکیه

سه بار سونو شدم عزیزم. اما همش یکیه

پس راضی باش به رضای خدا، مطمن باش اون بهتر از همه صلاحمون رو میدونه، امیدوارم به زودی زووود، برات جبران کنه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
نه. ولی نمیدونم چرا خودم اینطور حس میکنم

قربونت بشم خودتو ناراحت نکن و عذاب نده حتما حکمتی توش بوده دوس داشتی بچت ک دنیا میومد میفهمیدی مشکل داره و جلوت زجر بکشع تو نتونی کاری کنی و شاهد عذاب کشیدنش باشی😥😥😥دوباره بچه داری؟ 

پس راضی باش به رضای خدا، مطمن باش اون بهتر از همه صلاحمون رو میدونه، امیدوارم به زودی زووود، برات جب ...

گله ای از خدا ندارم ولی دلم شکسته ممنونم مهربون

قربونت بشم خودتو ناراحت نکن و عذاب نده حتما حکمتی توش بوده دوس داشتی بچت ک دنیا میومد میفهمیدی مشکل ...

فدات مهربون . خودمم به همینا فک کردم.  خوب شد ک زود فهمیدم نه بچه ی اولمه

فدات مهربون . خودمم به همینا فک کردم.  خوب شد ک زود فهمیدم نه بچه ی اولمه

آره عزیزدلم نکات مثبتشو ببین گلم خوب شد ک ندیدیش اصلا ک ب سختی دل بکنی 😭😭خدا بهت خیلی صبر بده و بدون خیلی دوستت داره ک نخواسته بچت فقط زنده باشع و نتونه عادی زندگی کنه بعد تو دوراز جونت باید روزی هزاربار میمردی و زنده میشدی امیدوارم ب خدا و عزای حسین ک خدا ی بچه سالم بهت بده و دلتو شاد کنه خوشکلم 🤤😥💞تو رو قران قسمت میدم عذاب وجدان نگیر تو اصلا مقصر نبودی 

ممنونم عزیزم. به خدا خیلی اذیت میشدم. تقریبا 45 دیقه از بیمارستان فاصله داریم و اگه قرص دمیترون نمیخ ...

خب دگه نباید عذاب وجدان داشته باشی عزیزم ولی خب طبیعیه. امیدوارم بتونی خودتو ناراحت نکنی دیگه

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂