2777
2789
عنوان

غم کنکور

589 بازدید | 37 پست

اینقدر غم رو دلم گرفته دوس دارم تا اعلام نتایج گریه کنم.توی سایت قلم چی درصدامو به بچها گفتم ،گفتن سال دیگه هم باید بمونی تا بتونی پزشکی یا فیزیوتراپی بیاری.اینا بود درصدام

فارسی ۷۰  عربی۴۴   زبان ۶۳  دینی ۷۵  زیست ۳۴  شیمی ۴۵  فیزیک و ریاضی ۵۰

مطمئنی درصدات اینان؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطقه چند

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

درصدات برای فیزیو اوکی هست کی گفته با اینا فیزیو نمیاری؟

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
۲

حس میکنم ۲۴۰۰ تا ۲۶۰۰ میشه رتبت

خوبه 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

شک نکن زیر پنج هزاری فیزیو قطعا مطمئنم میاری  درصدات واقعی باشه پزشکیم میتونی💔

من زبان قلمچی عربی ۲۰ ، فارسی ۳۰ ، دینی ۶۰ و زبان عمومی و تخصصی بالای ۸۵ درصد میزنم هر دو تارو میتونم ترجمه زبان بیارم ؟؟منطقه ۳ ام🙁 البته یازدهمم

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓