اینقدر غم رو دلم گرفته دوس دارم تا اعلام نتایج گریه کنم.توی سایت قلم چی درصدامو به بچها گفتم ،گفتن سال دیگه هم باید بمونی تا بتونی پزشکی یا فیزیوتراپی بیاری.اینا بود درصدام
فارسی ۷۰ عربی۴۴ زبان ۶۳ دینی ۷۵ زیست ۳۴ شیمی ۴۵ فیزیک و ریاضی ۵۰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من زبان قلمچی عربی ۲۰ ، فارسی ۳۰ ، دینی ۶۰ و زبان عمومی و تخصصی بالای ۸۵ درصد میزنم هر دو تارو میتون ...
درصد و رتبه قلمچی رو هیچ وقت با کنکور مقایسه نکن قابل قیاس نیستن
مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
بچهای سایت قلم چی یکیشون گفت.یکی هم گفت زیر ۵۰۰۰ منطقه ۲ میشی.ولی نمیدونم...
چرا میری تو کامنتای قلمچی میپرسید اخه
اونا فقط ناامید میکننن اطلاعات غلط میدن
اگه واقعا اینارو زده باشه فیزیو قبولی
مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
درصد و رتبه قلمچی رو هیچ وقت با کنکور مقایسه نکن قابل قیاس نیستن
من مقایسه نمیکنم.. فقط میگم با این درصد ها میشه چیزی آورد اصن؟ و اینکه من تابستونم میشینم میخونم
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
آخه امسال یه چیزی بین کنکور ۹۹ و ۱۴۰۰ بوده.واسه همین هیچ کس درست نمیتونه بگه چی میشه. و امسالم از پا ...
کی گفته از 1400 اسون تر بود؟😂
عمونیا مثل پارسال بود چه بسا عربیش یکم سخت تر بود
تخصیصیا زیست و شیمیش سختر بود فیزیک و ریاضی متوسط بود سرجمع در حد 1400 بود به حرفای حاشیه ای که بقیه میگن گوش ندع