2777
2789
عنوان

غم کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 37 پست
رتبت حدود دوهزارمیشه  درصدات عالیه تعجب میکنم اینومیگی  درصدای پارسالیارودیدی 😒دوستم فی ...

توتجربی مهم درس زیست و شیمیه ضریب بالایی داره همون اصل کاریا باعث شده قبول شه

ریاضی 10 درصد هم برای پارسال با توجه به سختیش کافی بوده

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
من مقایسه نمیکنم.. فقط میگم با این درصد ها میشه چیزی آورد اصن؟ و اینکه من تابستونم میشینم میخونم

هیچ کس نمیتونه بگه با توجه به قلمچیت میشه یا نه .چون علاوه بر درصدا باید دید میتونی خودتو سر جلسه نشون بدی یا نه

شما تمام تلاشتو بکن انشالله میرسی

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از زبان اطلاع ندارم چجوری باشه درصدات  مترجم زبان فک نکنم رتبه خیلی خوبی بخواد

ینی چی؟

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
خدا کنه.کل سایتو شیرینی میدم

حتما تو همین تاپیک موقعی که نتایجو دادن ریپ بزن بهم بگو چند شدی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

حتماااااا

منم کنکور انسانی دادم 

رشته خودم تجربه هست

بخاطر فرهنگیان

منم بهت میگم نتیجه رو

درخواست دوستی میدم خواستی قبول کن

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

چشم

چشمت بی بلا گلم 😘