2777
2789
عنوان

توروقران بیاید ی لحظه،بتای پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 74 پست
منم مثل توام....نی نیت چند ماهشه الان

الان هجده هفته ام.درکت میکنم عزیزم سعی کن استرس نداشته باشی

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دی ماه پریود شدم فروردین ماه که باید دوماهه بودم پنج هفتم بود الآنم هجده هفته ام و پسرم ماشاالله آنق ...

وای خدا حفظش کنه منم اردیبهشت شدم الان ک تیر ماهه تازه  مثبت شده باید فردا جوابش حداقل دوبرابر شده باشه دعا کن برا دل منم چون شرایطم مث خودته

وای خدا حفظش کنه منم اردیبهشت شدم الان ک تیر ماهه تازه  مثبت شده باید فردا جوابش حداقل دوبرابر ...

انشالله که فردا تو همین تاپیک خبر خوب بهمون میدی عزیزم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
خدا هرچی میخای بهت بده داشتم دق میکردم امیدوارم کردی بخدا خیلی خوشحال شدم.....علاعمت چیبود؟؟؟

کلا حسرت به دل موندم علائم بارداری داشته باشم😁فقط دل درد و کمر درد پریودی داشتم و بعضی وقتا دارم.سینه هام درد میکرد.هجده هفته ام و فقط یکم شکم در آوردم

کلا حسرت به دل موندم علائم بارداری داشته باشم😁فقط دل درد و کمر درد پریودی داشتم و بعضی وقتا دارم.سی ...

خدایا دقیقا عین توام...البته من دور نافمم درد میکنه 

خدایا دقیقا عین توام...البته من دور نافمم درد میکنه 

انگار نافت افتاده؟

درد ک نه،حس میکنم سرده دور نافم و اب زیرشه

انشالله که فردا با خبرای خوبی میای پیشمون عزیزم♥️

نمیدونم ناف بیوفته چجوریه البته

سوزن سوزن میشه