خانما بعد چند سال انتظار در کمال ناباوری بی بی چکم مثبت شد......اخرین پریودیم ۲۵اردیبهشت بود قبلا تاخیر داشتم اکثرا حتی شده تا ۲۰روز...اما دوماه اخر منظم بود چند وقت بود معده درد شدید و سردرد شدیدداشتم و سمت راست زیردلم تیر خفیف میکشید،چندروز پیش بعد ده روز تاخیر بی بی چکم منفی بود اما دیروز دوتا زدم سریع دو خط شد رفتم ازمایش گفت مثبته ولی بتام رو۵۹بود گف بااین. دوهفته تاخیر بتات خیلی پایینه رفتم پیش دکتر هم باز گف پایینه ۴۸ساعت بعد تکرار کن بقران ازدیروز دارم دق میکنم اگ فردا بتام بالا نره چی...اگ حاملگی پوچ باشه چی....چندساله منتظرم نمیدونید چقددددد خوشحال شدیم خانوما فقط ازتون میخام برام دعا کنید...دعا کنید ک ناامید نشم خدا هرچی میخاید ب دلتون بده دعا کنید نی نیم سالم باشه و فردا چشام از شوق خیس شع نه غم و غصه....نمیدونم چ نذر و نیازی کنم
روز مثبت شدن بی بی چکم سریع ازمایش دادم دکتر گف عدد خوبه اما برا دوهفته تاخیر خیلی پایینه ازمایش بعدیت باید رو۲۰۰باشه حتما.....از صبح کمردرد دارم فقط دعام کنید😭😭😭
دی ماه پریود شدم فروردین ماه که باید دوماهه بودم پنج هفتم بود الآنم هجده هفته ام و پسرم ماشاالله آنقدر شلوغ کاره همین که میخوام بخوابم آنقدر لگد می نه کلافه میشم
با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.