2777
2789
عنوان

توروقران بیاید ی لحظه،بتای پایین

842 بازدید | 74 پست

خانما بعد چند سال انتظار در کمال ناباوری بی بی چکم مثبت شد......اخرین پریودیم ۲۵اردیبهشت بود قبلا تاخیر داشتم اکثرا حتی شده تا ۲۰روز...اما دوماه اخر منظم بود چند وقت بود معده درد شدید و سردرد شدیدداشتم  و سمت راست زیردلم تیر خفیف میکشید،چندروز پیش بعد ده روز تاخیر بی بی چکم منفی بود اما دیروز دوتا زدم سریع دو خط شد رفتم ازمایش گفت مثبته ولی بتام رو۵۹بود گف بااین. دوهفته تاخیر بتات خیلی پایینه رفتم پیش دکتر هم باز گف پایینه ۴۸ساعت بعد تکرار کن بقران ازدیروز دارم دق میکنم اگ فردا بتام بالا نره چی...اگ حاملگی پوچ باشه چی....چندساله منتظرم نمیدونید چقددددد خوشحال شدیم خانوما فقط ازتون میخام برام دعا کنید...دعا کنید ک ناامید نشم خدا هرچی میخاید ب دلتون بده دعا کنید نی نیم سالم باشه و فردا چشام از شوق خیس شع نه غم و غصه....نمیدونم چ نذر و نیازی کنم

استرس نداشته باش عزیزم شاید مثل من دیر باردار شدی.

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

روز مثبت شدن بی بی چکم سریع ازمایش دادم دکتر گف عدد خوبه اما برا دوهفته تاخیر خیلی پایینه ازمایش بعدیت باید رو۲۰۰باشه حتما.....از صبح کمردرد دارم فقط دعام کنید😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چند روز بعد مثبت شد...من الان مثبته فقط عددش نگران کنندس

من پنج هفته بودم بی بی هاله کمرنگ مینداخت.شش هفته عدد بتا ۲۰۳بود که دکترم گفت نگران نباش دیر باردار شدی

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

گلم انشالله که خدا به همه کسایی که چشم انتظارن کمک کنه چون درد خیلی بدیه .

انشالله شماهم باردار باشی و خبر خوبش رو بهمون بدی

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
من پنج هفته بودم بی بی هاله کمرنگ مینداخت.شش هفته عدد بتا ۲۰۳بود که دکترم گفت نگران نباش دیر باردار ...

من طبق محاسبات باید الان تو هفته پنج یا شیش میبودم ولی تازه شده۵۹بتام

من طبق محاسبات باید الان تو هفته پنج یا شیش میبودم ولی تازه شده۵۹بتام

شاید دو یا سه هفته ای نگران نباش.من دوماه پریود نشدم آزمایش دادم گفت پنج هفته ای در حالی که باید هشت هفته بودم.انشاالله که فردا خبر خوب بهت بدن عزیزم

اخرین پریودیتون کی بود و بتاتون چ روزی شد ۲۰۳

دی ماه پریود شدم فروردین ماه که باید دوماهه بودم پنج هفتم بود الآنم هجده هفته ام و پسرم ماشاالله آنقدر شلوغ کاره همین که میخوام بخوابم آنقدر لگد می نه کلافه میشم