2777
2789
عنوان

توروقران بیاید ی لحظه،بتای پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 74 پست

عزیزم من ۱۲روزبعدموعدم بتام ۵۰ بود گفتن شایدپوچه یاخارج رحمیه ولی نبودخداروشکرفقط دیرباردارشدم والان۱۸هفته ام  اصلانگران نباش لقاح دیربوده گلم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من ۱۲روزبعدموعدم بتام ۵۰ بود گفتن شایدپوچه یاخارج رحمیه ولی نبودخداروشکرفقط دیرباردارشدم والان ...

توروخدا؟نگفتن دلیل دیر باردارشدنت چیه؟تکرار ازمایشت چیشد و چند هفته با تاریخ پریودیت فرق داش؟دلیلش چیبود

توروخدا؟نگفتن دلیل دیر باردارشدنت چیه؟تکرار ازمایشت چیشد و چند هفته با تاریخ پریودیت فرق داش؟دلیلش چ ...

آره فک نکنم دلیل خاصی داشته باشه روز۱۲موعد۵۰بود دوروز بعدش شد۱۵۰۰ سونوان تی باحساب پریودی هفته۱۳رفتم ولی سونو ۱۱هفته بود دوهفته عقب بود

اصلانگران نباش عزیزدلم وقتی دردو خون ریزی نداری انشاالله که هیچی نیس توکل کن به خدا

درد ک کمرم خیلی درد میکنه،انگار فشارم پایینه. پای راستمم  تیرخفیف داره...اما لکه بی نی ن

درد ک کمرم خیلی درد میکنه،انگار فشارم پایینه. پای راستمم  تیرخفیف داره...اما لکه بی نی ن

نه ایناطبیعیه اگه خدایرنکرده خارج رحمی باشه میگن دردش غیرقابل تحمله

نه ایناطبیعیه اگه خدایرنکرده خارج رحمی باشه میگن دردش غیرقابل تحمله

ن درد شکمی ندارم فقط صب معده درد بود، الانم سینم حساس شده و کمر درد دارم....دیروز بی بی چکم و ازمایشم بعد دوهفته تاخیر مثبت شد اما بتام گفتن کمه دیگ۵۹. منتظر فردام امیدم ب خداس