2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

با تمرین چندوقت طول میکشه که به یه مهارت نسبی برسم

من از شهریور پارسال دارم میرم . دو سه سال طول میکشه . ساز رو قبلا داشتم . جدید نخریده بودم . الان از یه تومن به بالا داره 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
بخوای میرسی

خودت ساز میزنی ؟ من شاغلم . کل تایم بیداریم تو خونه از 7 تا 12 هستش . عینشو نمیرسم . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
خودت ساز میزنی ؟ من شاغلم . کل تایم بیداریم تو خونه از 7 تا 12 هستش . عینشو نمیرسم . 

من نه. همکارام خودشون یابچه هاشون.  تازه این ساعت حداقل هست. وگرنه خیلی هاشون واقعا روزی10 ساعت کار می کنم. موسیقی سخت و پیچیده و زمانبره. و علاقه و پشتکککککااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار شدید و تمرین زیاد میخواد

من نه. همکارام خودشون یابچه هاشون.  تازه این ساعت حداقل هست. وگرنه خیلی هاشون واقعا روزی10 ساعت ...

خدایی سخته قبول کن . خونه هم مسئولیت دارم من . همسرم کمک میکنه ولی خوب نمیشه دست ب سیاه سفید نزد . این تمیرینی که میگی برای کسایی هستش که کلا موسیقی شغل و حرفشون میشه . من روزی یمک الی دوساعت تمرین رو دارم . حالا بیرون خونه ذهنی تمرین هم دارم به کنار 

سلام عزیزم سه تار رو بخواهی یاد بگیری بستگی به خودت داره ولی خب من تقریبا سه ماه کشید

سازم رو هم تقریبا 4 تومن گرفتم

من آموزش سه تارم رو از این سایته شروع کردم تا حالا که راضی بودم.

https://www.notebnote.com/post/group/1/